Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Robotstøvsuger med lavere pris og flere funktioner

iRobot lancerer en ny robotstøvsuger ved navn Roomba Combo Essential, som har en lavere pris end virksomhedens bedst sælgende Roomba 600-serie - men bedre sugeevne og flere funktioner.

Skrevet af / 05/04/2024 - 13:40
Robotstøvsuger med lavere pris og flere funktioner

Virksomheden iRobot lancerede sin første Roomba-robotstøvsuger i 2002 og har siden solgt mere end 50 millioner husholdningsrobotter. Roomba 600-serien, der blev lanceret i 2012, er virksomhedens bestseller, og den nye Roomba Combo Essential-model hævdes at have 18 gange bedre sugeevne samt en moppefunktion og smart navigation (som dens forgænger mangler). På trods af det er prisen lavere.

Roomba Combo Essential er drevet af styresystemet iRobot OS og kan betjenes via iRobot Home-app’en eller via stemmekommando (med Alexa, Siri og Google Assistant-aktiverede enheder) eller ved at trykke på CLEAN-knappen på selve robotstøvsugeren.

iRobot-Roomba_Combo_Essential1 iRobot-Roomba_Combo_Essential2 iRobot-Roomba_Combo_Essential3
<
>
Roomba Combo Essential. (Foto: iRobot)

Støvsuge eller moppe

Den er udstyret med smart navigation, hvilket skulle betyde, at den gør rent i lige linjer. Dertil kommer justerbare indstillinger for sugestyrke og væskemængde, en V-formet Multi-Surface-børste, en sidebørste og en indbygget gulvmoppe med mikropumpe. Hvis du kun vil støvsuge, fjerner du blot moppekluden. Batterilevetiden angives til at være 120 minutter.

Funktionen “Clean when I’m not at home” betyder, at robotstøvsugeren starter automatisk, når du forlader hjemmet, og via app’en kan du få oplysninger om, hvordan robotten har gjort rent.

iRobot har nu solgt mere end 50 millioner robotter på verdensplan, og formålet er stadig det samme – derfor introducerer vi den prisvenlige Roomba Combo Essential, som gør endnu bedre rent og kan endnu mere end sin forgænger. Denne robot gør iRobots 2-i-1-robotter tilgængelige for alle, uanset om du er nyuddannet, lige har købt dit første hjem eller bare vil teste fordelene ved automatiseret rengøring,” siger Barry Schliesmann, Chief Product Officer hos iRobot.

Pris og tilgængelighed

Roomba Combo Essential vil være tilgængelig i hvid i begyndelsen af maj og vil koste 2.249 kroner.

Læs også Den flotteste i testen At lægge vægt på udseendet af et produkt, der normalt er ret synligt i et hjem, er et plus. Men det vigtigste er, at det leverer varen.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opkoblet ølbryggeri til det smarte hjem

Robotplæneklipper med cylinder

Tado opgraderes til seneste standard

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Matter version 1.3

Motormoppe fra Dyson

Et kamera til enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Lav mad uden ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsugning og gulvvask med menneskelig præcision

Vil ændre rengøring af gulve

Nutribullet gør comeback i Norden

Scroll to Top