TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Renere hjem med mindre rengøring

Rengøring er in! Det påstår i hvert fald Blueair, som nu tilbyder et hjælpemiddel til alle, der gerne vil være tjekkede, men også gøre det nemt for sig selv.

forfatter
Publiceret 12/03/2022 - 15:06

Coronapandemien har betydet, at vi bruger mere tid derhjemme og dermed virkelig kan se, hvor hurtigt støvet samler sig, selv om der lige er blevet gjort rent.

Som en anden magnet tiltrækker DustMagnet fra Blueair luftbårne støvpartikler, før de når at sætte sig på overflader og gulve, hvilket betyder, at man ikke behøver at støvsuge eller støve af så ofte. For selv om det skulle være smart at gøre rent, er der måske sjove ting at lave.

Ifølge Blueair inaktiverer DustMagnet bakterier og virus ved hjælp af HEPASilent-teknologi og fjerner 99,97 procent af luftbårne partikler ned til 0,1 mikrometer fra luften, såsom allergener, pollen, svampesporer samt partikler fra husdyr og mikroplast.

Ligeledes siger de, at det aktive kul i DustMagnet-filteret fjerner ubehagelige husholdningslugte og røg. Med en kombination af elektrostatisk og mekanisk filtrering kan Blueairs HEPASilent filtreringsteknologi bruge mindre tætte filtre end traditionelle luftrensere, hvilket skulle betyde, at DustMagnet kan producere mere ren luft med mindre støj og lavere energiforbrug (mindre end en elpære).

20 06 BLUEAIR0067 aRGB High
(Foto: Blueair)

Skal fungere som et møbel

For at luftrenseren kan falde bedst muligt ind i et almindeligt hjem, er den ifølge Blueair designet som et stilrent skandinavisk møbel, hvor toppen fungerer som en bordflade. Dermed kan DustMagnet bruges som afsætningsmøbel i stuen eller som natbord uden at skæmme omgivelserne.

Læs også Ren og frisk luft derhjemme En luftrenser i hjemmet! Hvor sundt og frisk lyder det ikke?
Inledning

Fås i to størrelser

Man kan vælge imellem to forskellige størrelser alt efter størrelsen på ens rum: 5240i, som rengør rum på ca. 20-48 kvadratmeter, og 5440i, der er beregnet til rum på 33-79 kvadratmeter.

For hurtigere rengøring kan DustMagnet bruges i mindre rum, og Blueair anbefaler, at en luftrenser skal kunne klare 4,8 udskiftninger af luften hver time for at sikre kontinuerlig ren luft i et rum.

Ved hjælp af Blueair-app’en kan man styre luftrenseren og lave forskellige indstillinger efter behov. DustMagnet kan også styres med Amazon Alexa og Google Home.

Blueair DustMagnet 5240i koster 409 euro, mens DustMagnet 5440i koster 499 euro. De kan købes nu på blueair.com.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Robotplæneklippere er næste skridt for Segway Lover perfekt klippet græsplæne uden behov for kanttråd.
Smart hjælpemiddel til hjemmedyrkere Nyd friskplukkede grøntsager hele året rundt takket være smart app-styret indendørs have.
Guds gave til hjemmet? I 2015 blev robotstøvsugeren årets julegave, og fra at være et produkt, der primært tiltrak teknologientusiaster, er robotstøvsugeren blevet en del af mange hjem.
Hej, Sonos! Spil for mig! Sonos er klar med sin egen stemmestyring til juni. Foreløbig uden kontrol af Tidal og Spotify.
Overvågning overalt Arlo Go 2 kommer med 4G og Full HD video.
Ny røgalarm til det smarte hjem Schneider Electric lancerer en trådløs, intelligent røgalarm, som giver besked via mobilen samt et akustisk alarmsignal ved røg- og varmeudvikling i boligen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend