Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Renere hjem med mindre rengøring

Rengøring er in! Det påstår i hvert fald Blueair, som nu tilbyder et hjælpemiddel til alle, der gerne vil være tjekkede, men også gøre det nemt for sig selv.

Skrevet af / 12/03/2022 - 15:06
Renere hjem med mindre rengøring

Coronapandemien har betydet, at vi bruger mere tid derhjemme og dermed virkelig kan se, hvor hurtigt støvet samler sig, selv om der lige er blevet gjort rent.

Som en anden magnet tiltrækker DustMagnet fra Blueair luftbårne støvpartikler, før de når at sætte sig på overflader og gulve, hvilket betyder, at man ikke behøver at støvsuge eller støve af så ofte. For selv om det skulle være smart at gøre rent, er der måske sjove ting at lave.

Ifølge Blueair inaktiverer DustMagnet bakterier og virus ved hjælp af HEPASilent-teknologi og fjerner 99,97 procent af luftbårne partikler ned til 0,1 mikrometer fra luften, såsom allergener, pollen, svampesporer samt partikler fra husdyr og mikroplast.

Ligeledes siger de, at det aktive kul i DustMagnet-filteret fjerner ubehagelige husholdningslugte og røg. Med en kombination af elektrostatisk og mekanisk filtrering kan Blueairs HEPASilent filtreringsteknologi bruge mindre tætte filtre end traditionelle luftrensere, hvilket skulle betyde, at DustMagnet kan producere mere ren luft med mindre støj og lavere energiforbrug (mindre end en elpære).

20 06 BLUEAIR0067 aRGB High
(Foto: Blueair)

Skal fungere som et møbel

For at luftrenseren kan falde bedst muligt ind i et almindeligt hjem, er den ifølge Blueair designet som et stilrent skandinavisk møbel, hvor toppen fungerer som en bordflade. Dermed kan DustMagnet bruges som afsætningsmøbel i stuen eller som natbord uden at skæmme omgivelserne.

Læs også Ren og frisk luft derhjemme En luftrenser i hjemmet! Hvor sundt og frisk lyder det ikke?

Fås i to størrelser

Man kan vælge imellem to forskellige størrelser alt efter størrelsen på ens rum: 5240i, som rengør rum på ca. 20-48 kvadratmeter, og 5440i, der er beregnet til rum på 33-79 kvadratmeter.

For hurtigere rengøring kan DustMagnet bruges i mindre rum, og Blueair anbefaler, at en luftrenser skal kunne klare 4,8 udskiftninger af luften hver time for at sikre kontinuerlig ren luft i et rum.

Ved hjælp af Blueair-app’en kan man styre luftrenseren og lave forskellige indstillinger efter behov. DustMagnet kan også styres med Amazon Alexa og Google Home.

Blueair DustMagnet 5240i koster 409 euro, mens DustMagnet 5440i koster 499 euro. De kan købes nu på blueair.com.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opkoblet ølbryggeri til det smarte hjem

Robotplæneklipper med cylinder

Tado opgraderes til seneste standard

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Matter version 1.3

Motormoppe fra Dyson

Et kamera til enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Lav mad uden ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsugning og gulvvask med menneskelig præcision

Vil ændre rengøring af gulve

Nutribullet gør comeback i Norden

Scroll to Top