Search
Generic filters
 itemprop

Philips Hue lancerer nye produkter

Nyhederne inkluderer en ny produktfamilie af indendørs loftslamper, en opdateret Philips Hue Lightstrip og en ny opdateret Philips Hue Bloom.

Signify er klar med årets sommerkollektion af nye Philips Hue-produkter, som alle er tilgængelige nu.

Philips Hue Lightstrip Plus har altid kunne forlænges eller afkortes efter behov – men nu, med den opdaterede Hue Lightstrip kan du også genbruge de afklippede stykker, eller koble to Lightstrips sammen. Derudover er den opdaterede Lightstrip nu Bluetooth-kompatibel, hvilket gør det nemmere for brugeren at installere, selv for dem der er helt nye brugere af Philips Hue, og ikke har en Bridge.

Philips Hue Lightstrip Plus (Foto: Signify)

Prisen for Philips Hue Lightstrip Plus er 599 kroner for 2 m startpakke med stik, og 199 kroner for 1 m forlængelse.

Den nye Philips Hue White A21 pære har en lumenværdi på 1600lm (svarende til en traditionel 100W pære). Den nye pære er en smule større end en almindelig Philips Hue pære og kan bruges alle steder, man har behov for kraftigere belysning.

Philips Hue White A21 (Foto: Signify)

Prisen for Philips Hue A21 er 199 kroner.

Den nye Philips Hue Centris er en unik og innovativ familie af White and Color Ambiance LED loftsspots, der er designet til at give et stærkt lys. Det diffuse loftslys oplyser rummet, samtidig med at du kan justere spottene til at fremhæve særlige elementer i din indretning. Hvert lys kan indstilles og styres individuelt, og spottene kan roteres 350-grader.

Philips Hue Centris (Foto: Signify)

Philips Hue Centris loftsspot (både hvid og sort) fås i fire størrelser forc mellem 2.099 og 3.399 kroner.

annonce

Den ikoniske Philips Hue Bloom bordlampe er også blevet opgraderet med dybere farver og en stor forbedring af det hvide lys, der er blevet boostet til 500lm. Nu leverer Bloom samme oplevelse som du får med resten af Hue sortimentet (farvetemperatur kan justeres fra varm hvid [2000K] til koldt dagslys [6500K]). Den opdaterede udgave er også Bluetooth-kompatibel, hvilket gør den til et plug-and-play produkt og er dermed den perfekte start til kunder, der vil prøve Philips Hue. Den nye Bloom kan også dæmpes (min. niveau under 1%), så den kan bruges som en perfekt natlampe, og den er både tilgængelig i sort og hvid.

annonce
Philips Hue Bloom (Foto: Signify)

Philips Hue Bloom koster 599 kroner.

For at gøre intelligent belysning lettere introducerer Signify nu også Bluetooth-kompatible Philips Hue Ambiance indendørs lamper. Sortimentet indeholder spots, væg- og lofts-, pendel- og bordlamper samt LED paneler.


Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Læs også