TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Nye stemningslys fra Philips Hue

Midsommernyhederne fra Philips Hue byder på morgensol i soveværelset og lyse nætter på terrassen.

forfatter
Publiceret 21/06/2022 - 09:30

Signify, der står bag Philips Hue-lamperne, har her til morgen løftet sløret for sommerens nye produkter. Da Hue-programmet allerede omfatter enhver tænkelig type pære, handlede det først og fremmest om nye integrerede lamper og armaturer til at sætte belysningen i sommerstemning.

Læs også Fremtiden er lys og smart Intelligente lyskilder er en af de vigtigste dele i det smarte hjem. Vi har testet smarte pærer og lamper fra seks producenter.

Den mest omfattende nyhed er en helt ny produktserie, kaldet Philips Hue Perifo Track Lighting. Bag det kryptiske navn gemmer sig noget, der ligner et gensyn med spotlight-skinnerne, som de af os, der er gamle nok, kan huske fra 1970’erne. Men i en moderniseret og intelligent udgave. Systemet består af loft- eller vægmonterede skinner, der kan samles i op til 15 meters længde. Når skinnen er monteret, kan man klikke spotlights, hængelamper og lysstænger fast i den rækkefølge, man måtte ønske.

Philips Hue Perifo track lighting lifestyle 1
Spotlightskinnen er tilbage, men i smart-udgave. . (Foto: Signify)

Noget simplere er Philips Hue Go Portable, der, som navnet i dobbelt grad antyder, er en bærbar lampe. Nærmere bestemt en bordlampe med indbygget batteri, som man for eksempel kan tage med ud i haven eller på altanen på de lange sommeraftener. Lampen understøtter desværre ikke trådløs Qi-opladning, men har sin egen medfølgende oplader. Selv ved maksimal lysstyrke rækker batteriet til en hel aften.

Philips Hue Go portable table lamp lifestyle
Philips Hue Go er batteridrevet bordlampe, man kan tage med på terrasssen. (Foto: Signify)

Ovenpå en aften med udendørshygge kan man vågne med blid solopgang. Philips Hue-app’en udvides med en solopgangsrutine, der starter dagen blidt. Eller brat, alt efter hvordan man indstiller vækningen. Har man en af Signe Gradient-lamperne, skulle man i følge Philips få hele farvespektret med. Serien udvides med endnu en bordlampe og en gulvlampe, men med fod i egetræsfinish (artikelbilledet).

Læs også Få et stribet lyssværd i dagligstuen Gulvlampen Philips Hue Signe Gradient er det sjoveste og mest alsidige Hue-produkt, vi hidtil har testet.
Philips Hue Signe Gradient gulvlampe

Til badeværelset blev lanceret en indbygningsspot, kaldet Xamento og en loftslampe, Xamento M. Begge i sort, og begge beskyttede mod fugt, så de kan bruges i vådrum.

Sidst, og afgjort mindst, er kontakten Hue Tap Dial Switch, der er en fjernbetjeningsknap til at styre lyset. Knappen har fire trykfunktioner og kan drejes, så man for eksempel kan vælge lyset i et hjørne af stuen med et tryk, og dernæst justere lysstyrken trinløst.

Philips Hue Tap dial switch lifestyle 2
Philips Hue Tap Dial Switch er en dreje- og trykknap til fjernstyring af lyset. (Foto: Signify)

Knappen kan monteres på væggen, lægges på bordet – eller sættes på køleskabslågen, da den er magnetisk.

Pris og tilgængelighed

  • Philips Hue Perifo skinne i sort eller hvid fra 379 kr. Lamper fra 899 kr
  • Philips Hue Go portable bordlampe, 1.129 kr
  • Philips Hue Signe gradient bordlampe eg, 1.799 kr
  • Philips Hue Signe gradient gulvlampe eg, 2.629 kr
  • Philips Hue Xamento M loftlampe sort, 1.649 kr
  • Philips Hue Tap dial switch, 379 kr

De flerste af nyhederne er tigængelige fra i dag, men Perifo-skinnesystemet og Hue Go Portable kan først købes fra sidst på sommeren.

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Ny HomePod kommer til Danmark Apples større højttalere relanceres i en ny og smartere version.
Et miniature-sundhedslaboratorium At holde styr på sit helbred for at få så godt velvære og så god livskvalitet som muligt er vigtigt. Men man tager sig ikke altid tid til at gå til lægen, for at tjekke den generelle status. Medmindre du virkelig føler dig syg, selvfølgelig.
Støvsuger bedre og spiser ikke ledninger Ny generation robotstøvsugere med kraftigere støvsugning og bedre gulvvask.
Skarpe og kloge kameraer D-Links nye overvågningskameraer til hjemmet har 2K-opløsning og kunstig intelligens.
Hold styr på din sundhed Hold styr på vægten og sundhedstilstanden med Body Scan
Følg Lyd & Billede