Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Ny serie kompakte køleprodukter fra Miele

Miele har lanceret en kvintet af fritstående køleprodukter med en højde på 85 centimeter i form af to køleskabe og tre frysere.

Skrevet af / 04/06/2024 - 10:00
Ny serie kompakte køleprodukter fra Miele

Med en højde på kun 85 centimeter kan de små køleskabe placeres under en køkkenbordplade, alternativt være fritstående. Da pladsen i små køleskabe er begrænset, har Miele udstyret de nye modeller med en justerbar glashylde, som de kalder FlexiBoard, hvilket betyder, at hyldens forside kan flyttes tilbage for at få plads til høje beholdere.

Køleskabene er udstyret med en DailyFresh-skuffe, hvor en justerbar åbning gør det muligt at regulere luftfugtigheden i skuffen, så ikke mindst frugt og grønt holder sig friskere i længere tid.

De nye frysere har skuffer, der kan tages ud, så der bliver plads til større madvarer, en funktion, der kaldes VarioRoom.

Alle fem nyheder er netværkskompatible og kan dermed også styres via Mieles app.

Den nye K4000-serie består af et køleskab, et køle-/fryseskab og tre forskellige frysere.

Miele-K4002D Miele-K4003D Miele-F4001C
<
>
Miele K4002 D (109 liters køleskab med integreret 17 liters fryseboks). Foto: Miele

Pris og tilgængelighed

Mieles K4002 D (109 liters køleskab med integreret 17 liters fryseboks – energiklasse D) og K4003 D (141 liters køleskab – energiklasse D) er tilgængelige nu og koster 6.295 kr.

De tre frysere F4001 D (107 liter fryser – energiklasse D), F4001 C (107 liter fryser – energiklasse C) og FN4002 D (93 liter fryser med NoFrost – energiklasse D) er ifølge Mieles pressemeddelelse tilgængelige nu, men er i skrivende stund ikke at finde på Mieles hjemmeside. De vil sandsynligvis dukke op inden for kort tid og vil formentlig koste omkring en tusindlap eller to mere end køleskabene.

Læs også Et rigtigt familiekøleskab Vi har testet et køleskab, der både sender en notifikation, når døren er åben, og har plads til en hel bageplade med cookies.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Roborock Qrevo S gør sig selv ren

Let installeret smart lås fra Aqara

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Scroll to Top