Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Ny Samsung vaskemaskine/tørretumbler med 25 kg kapacitet

Samsung har afsløret en kombineret vaskemaskine og tørretumbler med en kapacitet på 25 kg vask og 13 kg tørring.

Skrevet af / 12/09/2023 - 14:00
Ny Samsung vaskemaskine/tørretumbler med 25 kg kapacitet

For nylig præsenterede LG en kombineret vaskemaskine og tørretumbler, der kan vaske op til 25 kg og tørre op til 13 kg, og nu har det andet store firma fra Korea, Samsung, præsenteret et produkt med lignende størrelse, ydeevne og funktioner – Bespoke AI vaskemaskine/tørretumbler-kombinationen.

Under motorhjelmen er der Digital Inverter Heat Pump-teknologi – tørretumbleren bruger en varmepumpe – og med AI Wash registrerer maskinen stoffets vægt og blødhed i hver vask samt det aktuelle snavsniveau, baseret på vandets klarhed (turbiditet), for at optimere mængden af vand og vaskemiddel. Ved hjælp af disse oplysninger justerer den løbende iblødsætnings-, skylle- og centrifugeringstiden for at opnå de bedste resultater hurtigt og effektivt, siger Samsung.

Samsungs første skræddersyede AI-vaskemaskine/tørretumbler med Digital Inverter Heat Pump-teknologi gør det ikke kun lettere at vaske ved at tilbyde en problemfri påfyldningsproces, men den sparer også plads. Vaskeoplevelsen kan nu blive sjovere og nemmere, samtidig med at der spares energi gennem AI Energy Mode i SmartThings Energy. Bespoke AI Washer/Dryer Combo introduceres i dag for første gang, og tilgængeligheden af produktet vil variere fra land til land,” siger Junhwa Lee, EVP og Head of the Customer Experience Team i Digital Appliances Business hos Samsung Electronics.

Samsung Bespoke AI kombinerede vaskemaskine/tørretumbler havde premiere på IFA 2023. (Foto: Samsung)

Når cyklussen er færdig, åbnes døren automatisk, så brugerne kan fjerne vasketøjet med mindre anstrengelse, og fugtig luft og varme frigives, mens ny frisk luft kommer ind i tromlen.

Maskinen er udstyret med Heat Exchanger Auto Cleaning System for effektivt at bevare tørringskvaliteten, og den understøtter AI Energy Mode i Smart Things Energy, som giver smarte energibesparelsesmuligheder, siger virksomheden.

Læs også Vaskemaskine/tørretumbler med stor kapacitet LG har afsløret sin seneste tilføjelse til anden generation af LG Signature-serien, en kombineret vaskemaskine og tørretumbler med en vaskekapacitet på hele 25 kg og en tørrekapacitet på 13 kg.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    83 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Intet Meet på Google Nest

Nespresso lancerer Vertuo Creatista

Hjemlig hygge med Beurer

Sæt fut i dit hjemmekontor med Wiz

Fritstående køle- og fryseskabe fra Bertazzoni

Vasker 25 kg og tørrer 13 kg

Lyd & Billede
Scroll to Top