Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Ny køkkenmaskine fra Bosch med smarte sensorer

Boschs nye Serie 6-køkkenmaskine bruger indbyggede vægte og smarte sensorer til at gøre bagning lettere.

Skrevet af / 26/03/2024 - 12:00
Ny køkkenmaskine fra Bosch med smarte sensorer

Bosch har annonceret, at deres nye Serie 6 køkkenmaskine introducerer en innovativ nyhed inden for køkkenteknologi, der kombinerer syv sensorstyrede programmer, unik 3D-blandingsteknologi og en integreret præcisionsvægt.

De sensorstyrede programmer registrerer, når dejen er færdigæltet, eller når kagedejen har nået den rette konsistens, siger virksomheden og tilføjer, at den unikke 3D Planetary Mixing-bevægelse i maskinens arm er designet til at fange ingredienserne fra bunden af skålen og sikre en jævn og grundig blanding af ingredienserne – bevægelsen skal efterligne effekten af håndæltning.

Den indbyggede vægt giver mulighed for nøjagtig vejning med 1 grams præcision. Den vejer også olie, mælk og vand i milliliter, og du kan veje direkte i skålen ved hjælp af tilbehøret eller en mindre mængde på toppen af maskinen.

Ambitionen med køkkenmaskinen i serie 6 var at skabe et produkt, der virkelig passer til den nordiske forbruger, som kan lide at bage brød. Ved at kombinere avanceret teknologi med praktisk design og funktion har vi skabt en køkkenmaskine, der kan håndtere selv de mest krævende deje og er holdbar nok til at være en del af familien i lang tid fremover,” siger Johan Stendin, Nordic Category Manager Food Prep hos Bosch.

Maskinen er udstyret med en motor på 1.600 watt og kan håndtere op til 3,5 kg dej i den 5,5 liter store skål. Ved at downloade Home Connect-app’en (fås til iOS og Android) kan du blive inspireret af opskrifter, der er specielt udviklet til komfuret.

Pris og tilgængelighed

Bosch Serie 6 MUMS6ZS00 køkkenmaskine er tilgængelig nu hos Power og koster 5.492 kroner.

Glæd dig til en grundig test af maskinen, som du kan læse her på L&B home inden længe.

Læs også Mere bagværk, mindre opvask Kenwood forsøger at samle så meget opvask som muligt i samme gryde. Kenwood Titanium Chef Patissier XL er en dyr maskine, men billigere end sin storebror Cooking Chef XL. Er den et billigere alternativ eller et kompromis?
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Roborock Qrevo S gør sig selv ren

Let installeret smart lås fra Aqara

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Scroll to Top