Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Nespressos Creatista nu til Vertuo-kapsler

Nespressos ikoniske og mest populære kaffemaskine, Creatista, lanceres nu til Vertuo-systemet.

Skrevet af / 18/09/2023 - 13:17
Nespressos Creatista nu til Vertuo-kapsler

Nu lanceres Creatista til Vertuo-seriens kapselsystem med kapsler i forskellige størrelser. Her har hver kapsel en stregkode, som maskinen aflæser for at tilpasse indstillingerne og sikre kaffe af høj kvalitet ved hver brygning.

Vi er dedikerede til at levere uovertrufne kaffeoplevelser til vores kunder. Med lanceringen af Vertuo Creatista samler vi det bedste fra begge verdener, vores populære Creatista-maskine og Vertuos kapselsystem, som tilsammen giver en kaffemaskine med uendelige muligheder for alle hjemmebaristaer og kaffedrikkere,” siger Linda Fazekas, Nordic Marketing Manager hos Nespresso.

Med Vertuo Creatista kan du bl.a. justere kaffestyrken og brygge i seks forskellige kopstørrelser: Espresso (40 ml), Double Espresso (80 ml), Gran Lungo (150 ml), Mug (230 ml), Alto (355 ml) og en hel kande (535 ml). Maskinens integrerede mælkeskummer giver desuden mulighed for at styre mælkeskummets konsistens og temperatur, og den kan selvfølgelig bruges til at lave latte art.

Kapslerne

Nespresso-kapslerne er fremstillet af aluminium, som ifølge virksomheden er det ultimative materiale til at sikre kaffens kvalitet og holde den frisk, samtidig med at det er ubegrænset genanvendeligt. Nespresso-kapsler afleveres til genbrug (med kaffegrumset i) som metalemballage på din nærmeste genbrugsstation eller i din lokale Nespresso Boutique.

Nespresso Vertuo Creatista. Foto: Nespresso

Pris og tilgængelighed

Nespresso Vertuo Creatista kan fås nu i de fire farver Stainless Steel, Black Truffle, Black Stainless Steel og Sea Salt. Den vejledende udsalgspris er 5.199 kr.

Læs også Bærbar espresso uden el Med en transportabel espressomaskine i lommeformat kan man nyde en kop god kvalitetskaffe, uanset hvor man er.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Webers flagskibsgriller bliver smarte

Pizzaovn med roterende sten

To kurve giver flere muligheder

Opkoblet ølbryggeri til det smarte hjem

Robotplæneklipper med cylinder

Tado opgraderes til seneste standard

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Matter version 1.3

Motormoppe fra Dyson

Et kamera til enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Lav mad uden ledning med KitchenAid Go

Scroll to Top