Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Miele fejrer 125 år med specialkampagner

Miele blev grundlagt i 1899 og fylder dermed 125 år i 2024 - det fejrer de med 125 Gala Edition-modeller, rabatter og forlænget garanti.

Skrevet af / 20/02/2024 - 15:54
Miele fejrer 125 år med specialkampagner

Det tyske familieforetagende Miele meddeler, at det efter at have stået for kvalitet og bæredygtighed siden 1899 nu fejrer sin 125-års fødselsdag med kampagner inden for alle produktgrupper samt en gratis forlængelse af garantien med 125 uger. Det gælder for alle ‘125 Gala Edition’-modeller, som bl.a. inkluderer indbygningsprodukter i den nye matte obsidiansorte finish.

Kampagnen starter i februar og betyder, at de mere end 80 jubilæumsmodeller vil blive solgt med rabat og/eller gratis tilbehør.

Mieles nye vaskemaskine WCI 890 WPS. Foto: Miele

Ny vaskemaskine

Et højdepunkt i kampagnen er ifølge virksomheden selv vaskemaskinen WCI 890 WPS 125 Gala Edition, som lanceres i marts til en pris på 1.679 euro. Den har en kapacitet på 9 kg, centrifugering med 1.600 o/min og den højeste energieffektivitetsklasse A. Den har også TwinDos til automatisk dosering af vaskemiddel og PowerWash-teknologi, og som prikken over i’et SteamCare, som med damp udglatter tøjet og opfrisker det, så man slipper for lugtgener – en funktion, som tidligere kun fandtes på virksomhedens flagskibsmodeller.

Mieles indbygningsserie ArtLine i den nye farve Obsidian Black. Foto: Miele

Ny sort serie

ArtLine-serien af indbygningsprodukter i mat obsidiansort blev for første gang introduceret af Miele i slutningen af 2023, og nu tilbydes denne nye serie i 125 Gala Edition, hvilket betyder, at garantien udvides med 125 uger. Disse grebsløse apparater (med ‘Touch2Open’-funktion) er designet til at passe ind i stort set alle hjem, og kampagnen omfatter ovne, kompakte mikroovne, en kombineret dampovn, varme- og vakuumskuffer, en indbygget kaffemaskine og et vinskab.

Disse produkter kan suppleres med induktionskogeplader med en matsort keramisk glasfinish. En emhætte, et fritstående køle-fryseskab og frontpaneler til fuldt integrerede opvaskemaskiner i samme farvetone tilbydes også i kampagnen 125 Gala Edition.

Miele står først og fremmest for kvalitet, lang levetid og holdbarhed. Vi understreger disse værdier ved at give vores kunder et tilbud, der er unikt på markedet,” siger Axel Kruse, Senior Vice President for Mieles Customer Service-forretningsenhed.

Læs også Kogeplader med indbygget emhætte roses Indbygning af emhætten i induktionskogepladen betyder, at man slipper for omfangsrige, synlige emhætter og dermed får et mere åbent køkken.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Batteridreven traktor fra Ryobi

Opkoblet sortiment fra Samsung

Miele præsenterer flere funktioner i sin app

Se hvordan du gør rent

Sikkerhedsløsning fra Yale

Nye robotter fra Ecovacs tager sig af vinduer og have

Foodprocessor med ikoner i stedet for drejeknap

Dreame lancerer første robotplæneklipper i Danmark

Den smarte lås indbygget i døren

iRobot videreudvikler sin bedst sælgende robotstøvsuger

Espresso med et snuptag

Samsungs nye AI-hvidevarer

0
Lyd & Billede
Scroll to Top