Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Et 2-i-1-produkt, der skaber luft i køkkenet

Indbygning af emhætten i induktionskogepladen betyder, at man slipper for omfangsrige, synlige emhætter og dermed får et mere åbent køkken.

Skrevet af / 18/08/2023 - 14:00
Et 2-i-1-produkt, der skaber luft i køkkenet

I mange hjem smelter køkkenet sammen med stuen i en såkaldt åben planløsning, og her er det naturligvis en stor æstetisk fordel at kunne slippe for emhætten og have den monteret i selve kogepladen. Selv om der findes mange stilfulde emhætter på markedet, kan de fleste nok blive enige om, at hylder eller malerier på væggen er bedre til at få køkkenet til at harmonere med stuen. Det opdager flere og flere, og salget af induktionskogeplader med indbygget emhætte er steget markant de seneste år.

Miele oplyser, at deres induktionskogeplade med integreret blæser, KMDA 7473 Silence, som blev lanceret tidligere i år, er blevet tildelt både iF Design Award 2023 og RedDot Design Award 2023, og at det dermed er tydeligt, at eksperterne anerkender 2-i-1-modellernes fleksibilitet i forhold til moderne køkkendesign.

Læs også Ét produkt - mange funktioner Nogle mennesker foretrækker rendyrkede produkter, der fokuserer på en enkelt opgave, mens andre kan lide, når et produkt kan udføre to eller flere opgaver uden at gå på kompromis med resultatet.

KMDA 7473 Silence er måler 80 x 52 cm og har fire zoner, hvoraf to kan sættes sammen til én stor varmeflade, f.eks. til Mieles gourmetfad, grillplade eller teppanyaki-plade. Den lave installationsdybde (20 cm) betyder, at kun den øverste skuffe i skabet nedenunder ofres.

Sugestyrken justeres automatisk efter, hvad der rent faktisk sker på kogepladen, oplyser Miele og tilføjer, at når der er brug for den højeste tilgængelige effekt, f.eks. når alle zoner er i brug, kan boosteren aktiveres, så der transporteres op til 610 m³ luft i timen (ventileret tilstand).

Miele fortæller også, at de nye modeller har 30 procent lavere støjniveau end deres forgængere.

Det gør dem til de mest støjsvage på markedet. Og det perfekte valg til den moderne livsstil,” siger Till Deutschmann, kategorimarketingchef for kogeplader og emhætter hos Miele.

Pris og tilgængelighed

Miele KMDA 7473 Silence er i energieffektivitetsklasse A+ og fås i forskellige versioner (til planmontering eller med ramme i rustfrit stål, og til udluftning eller recirkulation med aktivt kulfilter) og er på markedet nu. Prisen er 29.295 kroner.

Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

2 kommentarer til “Et 2-i-1-produkt, der skaber luft i køkkenet”

  1. Anders Halskov-Jensen

    Men man skal kunne leve med mindre komfurplads, og besværet med at rydde op, når noget koger over.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Forbedret espressomaskine

Hold styr på din terrassedør med Matter

Webers flagskibsgriller bliver smarte

Pizzaovn med roterende sten

To kurve giver flere muligheder

Scroll to Top