TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Massevis af nye muligheder med Philips Hue

Nye lamper og pærer samt integration med Spotify er blandt dagens nyheder fra Philips Hue.

forfatter
Publiceret 01/09/2021 - 09:30

Efterårets store forbrugerelektronikmesse, IFA i Berlin, er aflyst på grund af Covid-19, men alligevel afholdt Signify, firmaet bag Philips Hue, i går en såkaldt Digital Media Event for pressen med underrubrikken ‘IFA 2021 Edition’.

Og selv om vi altså måtte nøjes med en digital præsentation af alle nyhederne, så bød gårsdagens arrangement på det største antal nye lamper og pærer, vi længe har set fra smart-lys-producenten.

Uanset om du slapper af på sofaen, har venner på besøg eller holder fest med en passende playliste, vil du få en ny oplevelse af din favoritmusik og den perfekte stemning med integrationen af Spotify og Philips Hue, lover producenten Signify. (Foto: Signify)

Philips Hue + Spotify = Sandt

Men inden vi kommer til de konkrete produktnyheder, skal vi en tur omkring den nye integration af Philips Hue og Spotify, der så afgjort var præsentationens mest interessante og overraskende nyhed!

Den nye Philips Hue + Spotify-integration blander simpelthen lys og musik sammen.

Når man har linket sin Philips Hue- og sin Spotify-konto, udtrækker Philips Hue-app’en metadata fra hver sang, der afspilles via Spotify, uanset enhed. Derefter laves der et avanceret lysscript, så Philips Hue-lyset ikke kun reagerer på sangens takt, men også på genren og stemningen.

Læs også Nu bliver det nemmere at styre Philips Hue Signify har lanceret fjerde generation af app'en, som styrer din smarte Philips Hue-belysning.
Philips Hue

I Philips Hue-app’ens nye fane ”Synkroniser” vil man kunne justere lysstyrke, intensitet og farvepaletten på lysene efter ønske.

Philips Hue + Spotify-integrationen udrulles globalt fra 1. september 2021 som “early access” til brugere af version 4 af Philips Hue-app’en. Fra oktober 2021 vil funktionen være en permanent del af Philips Hue.

Philips Hue filamentpærer med E27-fatning nu også fås i White ambiance, hvilket gør det muligt at skifte mellem varmt og koldt hvidt lys. (Foto: Signify)

Lamper og pærer

Blandt de mange produktnyheder er, at alle Philips Hue filamentpærer med E27-fatning nu også fås i White ambiance, hvilket gør det muligt at skifte mellem varmt og koldt hvidt lys. Disse smarte LED-pærer, der ligner gammeldags glødepærer, kan lyse med blåtonet/koldt lys, når man skal koncentrere sig, men kan nu også dæmpes til gyldne toner.

Desuden er de ikoniske Philips Hue pærer på tværs af porteføljerne White, White ambiance og White and color ambiance nu også tilgængelige i 1100 og 1600 lumen (svarende til en 75 W og en 100 W pære).

En helt ny lampe er Philips Hue Surimu loftspanel, der flugter med loftet og fås i både i et rektangulært og firkantet design. De nye Surimu-paneler kan til forskel fra de eksisterende Philips Hue Aurelle-paneler lyse i alle farver.

Philips Hue Enrave loftslampe fås i sort eller hvid og kan give et varmt til koldt hvidt lys i stuen, soveværelset eller køkkenet. (Foto: Signify)

Philips Hue Enrave loftslampe fås i sort eller hvid og kan give et varmt til koldt hvidt lys i stuen, soveværelset eller køkkenet. Enrave fås også som en pendel, der skinner et kraftigt lys nedad ved et spisebord eller en køkkenø.

Senere på året lanceres Philips Hue Infuse loftslampen, som giver hvidt og farvet lys med blødt indirekte lys på loftet.

Nye er også Philips Hue Xamento indbygningsspots, der har et minimalistisk design i krom og kan lyse i alverdens farver, mens Philips Hue Devere loftslampen kan lyse i varme og kolde nuancer af hvid.

Sortimentet af badeværelseslamper fra Philips Hue udvides yderligere senere på året med Philips Hue Xamento loftslampen, der også giver hvidt og farvet lys. (Foto: Signify)

Sortimentet af badeværelseslamper fra Philips Hue udvides yderligere senere på året med Philips Hue Xamento loftslampen, der også giver hvidt og farvet lys.

De mange nye produkter bliver tilgængelige i løbet af september og oktober i år.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Robotplæneklippere er næste skridt for Segway Lover perfekt klippet græsplæne uden behov for kanttråd.
Smart hjælpemiddel til hjemmedyrkere Nyd friskplukkede grøntsager hele året rundt takket være smart app-styret indendørs have.
Guds gave til hjemmet? I 2015 blev robotstøvsugeren årets julegave, og fra at være et produkt, der primært tiltrak teknologientusiaster, er robotstøvsugeren blevet en del af mange hjem.
Hej, Sonos! Spil for mig! Sonos er klar med sin egen stemmestyring til juni. Foreløbig uden kontrol af Tidal og Spotify.
Overvågning overalt Arlo Go 2 kommer med 4G og Full HD video.
Ny røgalarm til det smarte hjem Schneider Electric lancerer en trådløs, intelligent røgalarm, som giver besked via mobilen samt et akustisk alarmsignal ved røg- og varmeudvikling i boligen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend