Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Ny Philips Hue app

Signify har lanceret fjerde generation af app'en, som styrer din smarte Philips Hue-belysning.

Skrevet af / 04/06/2021 - 13:27
Ny Philips Hue app

Ifølge producenten skal den nye app give en mere intuitiv brugeroplevelse. Under fanen Hjem kan man således nu se alle sine lyskilder og scener på én gang med gittervisning, der gør det muligt hurtigt at kunne styre lyskilder og opsætte scener, uden at skulle navigere mellem forskellige faner.

Hjem-fanen indeholder endvidere et Hue scenegalleri, hvilket skal gøre det nemt at få en forhåndsvisning af udvalget af Philips Hue scener, der er specialdesignet af Philips Hues belysningseksperter.

(Foto: Signify)

En anden tilføjelse til samme fane er muligheden for hurtigt at kunne skifte mellem flere Hue Bridges. Har man flere hjem i den samme app eller separate Hue Bridges for forskellige områder af hjemmet, vil man nu kunne styre lyset hurtigere end før, lover Signify.

Få adgang til en række udvidede automatiseringer

I den nye app, skal man ikke længere opsætte Rutiner, men derimod Automatiseringer. Den tidligere fane Rutiner er erstattet af den nye fane Automatiseringer, der tilbyder mere avancerede muligheder for tilpasning, og giver mulighed for lettere at kunne sætte et personligt præg på belysningen.

(Foto: Signify)

En anden nye funktion er Geo-fencing for flere brugere. Når man anvender en ”Kommer hjem”- eller ”Forlader hjem”-automatisering, vil Hue app’en nu tjekke, om der er andre hjemme, før automatiseringen starter. Når den person, der styrer automatiseringen forlader hjemmet, vil andre medlemmer af hjemmet, der også bruger Hue app’en og stadig er hjemme ikke blive efterladt i mørket.

Tilgængelighed

Den nye Philips Hue app kan downloades fra App Store og Google Play Store fra i dag.

Alternativt, vil app’en blive opdateret automatisk for nuværende brugere af Philips Hue i løbet af ugen efter lanceringsdatoen.

Når du åbner den nye app første gang, vil du blive guidet gennem overflytningen af dine indstillinger af scener og rutiner til den opdaterede app.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Forbedret espressomaskine

Hold styr på din terrassedør med Matter

Webers flagskibsgriller bliver smarte

Pizzaovn med roterende sten

To kurve giver flere muligheder

Opkoblet ølbryggeri til det smarte hjem

Scroll to Top