TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Ny Philips Hue app

Signify har lanceret fjerde generation af app'en, som styrer din smarte Philips Hue-belysning.

forfatter
Publiceret 04/06/2021 - 13:27

Ifølge producenten skal den nye app give en mere intuitiv brugeroplevelse. Under fanen Hjem kan man således nu se alle sine lyskilder og scener på én gang med gittervisning, der gør det muligt hurtigt at kunne styre lyskilder og opsætte scener, uden at skulle navigere mellem forskellige faner.

Hjem-fanen indeholder endvidere et Hue scenegalleri, hvilket skal gøre det nemt at få en forhåndsvisning af udvalget af Philips Hue scener, der er specialdesignet af Philips Hues belysningseksperter.

(Foto: Signify)

En anden tilføjelse til samme fane er muligheden for hurtigt at kunne skifte mellem flere Hue Bridges. Har man flere hjem i den samme app eller separate Hue Bridges for forskellige områder af hjemmet, vil man nu kunne styre lyset hurtigere end før, lover Signify.

Få adgang til en række udvidede automatiseringer

I den nye app, skal man ikke længere opsætte Rutiner, men derimod Automatiseringer. Den tidligere fane Rutiner er erstattet af den nye fane Automatiseringer, der tilbyder mere avancerede muligheder for tilpasning, og giver mulighed for lettere at kunne sætte et personligt præg på belysningen.

(Foto: Signify)

En anden nye funktion er Geo-fencing for flere brugere. Når man anvender en ”Kommer hjem”- eller ”Forlader hjem”-automatisering, vil Hue app’en nu tjekke, om der er andre hjemme, før automatiseringen starter. Når den person, der styrer automatiseringen forlader hjemmet, vil andre medlemmer af hjemmet, der også bruger Hue app’en og stadig er hjemme ikke blive efterladt i mørket.

Tilgængelighed

Den nye Philips Hue app kan downloades fra App Store og Google Play Store fra i dag.

Alternativt, vil app’en blive opdateret automatisk for nuværende brugere af Philips Hue i løbet af ugen efter lanceringsdatoen.

Når du åbner den nye app første gang, vil du blive guidet gennem overflytningen af dine indstillinger af scener og rutiner til den opdaterede app.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nye lamper af gamle CD’er og fiskenet med 3D-print teknologi Lysproducenten Signify introducerer under navnet Philips MyCreation en kollektion af 3D-printede lamper i genbrugte og genanvendelige materialer.
Smart overvågning og webkameraer Toucan Solutions lanceres i Norden med smart-hjem-produkter.
Nye robotstøvsugere fra iRobot iRobot udvider sortimentet med to nye robotstøvsugere i mellemklassen.
Få solopgangen ind i soveværelset Midsommernyhederne fra Philips Hue byder på morgensol i soveværelset og lyse nætter på terrassen.
Måske den bedste robotstøvsuger Den temmelig dyre Roborock S7 MaxV Ultra er den smarteste robotstøvsuger til dato.
Gør rent ved hjælp af laser Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen – der er sjovere ting end at gøre rent. Men heldigvis findes der mennesker, som faktisk gør deres bedste for at gøre det hele både nemmere og sjovere.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend