Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

IKEA udvider med smarte sikkerhedsprodukter

IKEA går ind i 2024 med en udvidelse af Smart Home-sortimentet. Fra januar lancerer møbelkæden tre nye sikkerhedsprodukter designet til at øge trygheden i hjemmet.

Skrevet af / 25/10/2023 - 14:33
IKEA udvider med smarte sikkerhedsprodukter

En almindelig bekymring blandt boligejere er, om alt er i orden, når de forlader hjemmet. Med det for øje introducerer IKEA dør- og vinduessensoren PARASOLL, der sender notifikationer til brugerens mobil, hvis døre eller vinduer åbnes uventet.

BADRING er en anden sensor, der advarer om vandlækager, et nyttigt redskab til at forhindre potentielle skader fra uforudsete vandudslip, som f.eks. fra en vaskemaskine.

IKEA PARASOLL og VALLHORN. (Foto: IKEA)

Det tredje nye produkt er VALLHORN-bevægelsessensoren. Denne enhed tænder lyset, når nogen går ind i et rum, hvilket bl.a. kan reducere eludgifterne ved at minimere unødvendigt lysforbrug.

Læs også Nye smarte IKEA-sensorer Indsendte registreringer afslører, at IKEA har en ny bevægelses- og åbningssensor på tapetet.

Disse produkter er designet til at integreres nemt i hjemmet, så folk kan føle sig sikre,” siger Sandra Gøthler, indretningsekspert hos IKEA.

Produkterne er alle skabt for at være diskrete med et enkelt, hvidt design, der passer naturligt ind i de fleste hjemmets omgivelser.

IKEA BADRING. (Foto: IKEA)

De nye produkter er kompatible med IKEAs eksisterende DIRIGERA hub, men kan også bruges uafhængigt. VALLHORN og PARASOLL vil være tilgængelige fra januar 2024 til henholdsvis 69 kroner og 79 kroner. BADRING følger efter i april.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tado opgraderes til seneste standard

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Matter version 1.3

Motormoppe fra Dyson

Et kamera til enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Lav mad uden ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsugning og gulvvask med menneskelig præcision

Vil ændre rengøring af gulve

Nutribullet gør comeback i Norden

CSA har lanceret sikkerhedsstandard for intelligente hjem

LG udvider sit premium-sortiment

Lyd & Billede
Scroll to Top