Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Hurtig og støjsvag espressomaskine fra Philips

Versuni har lanceret den fuldautomatiske espressomaskine Philips 5500 LatteGo, som er hurtigere og mere støjsvag end sin forgænger - og tilbyder 20 forudindstillede kaffedrikke.

Skrevet af / 30/05/2024 - 12:00
Hurtig og støjsvag espressomaskine fra Philips

Med den nye Philips 5500 LatteGo kan du nyde 20 varme og kolde kaffedrikke, fra espresso, latte og cappuccino til iskaffe, med et enkelt tryk på en knap. Virksomheden siger, at den har kalibreret bryggesystemet, så selv iskaffe skal få den samme lækre smag som varme kaffedrikke.

Det indbyggede LatteGo-mælkesystem skulle give silkeblødt mælkeskum med et tryk på en knap, selv med plantebaserede drikkevarer, og med kun to dele (og ingen slanger) kan mælkesystemet nemt rengøres i en opvaskemaskine eller under vandhanen.

Hurtig og lydløs

Den nye QuickStart-funktion betyder, at maskinen varmer hurtigere op end sin forgænger, og den nye SilentBrew-teknologi med lydisolering og lydløs formaling siges at give 40 procent lavere støjniveau end tidligere Philips-modeller.

Maskinen er udstyret med en keramisk kaffekværn, og malingen kan finjusteres i 12 trin fra fint til groft.

På displayet kan du vælge opskrift og justere styrken, kaffemængden og mælkemængden – og hvis du vil have mere smag, kan du bruge ekstra-shot-funktionen. Via Philips HomeID-app’en kan du få adgang til drikkeopskrifter med trinvise instruktioner.

Pris og tilgængelighed

Philips 5500 LatteGo (EP5547/90) er tilgængelig nu og koster 5.999 kroner.

Læs også Espresso med et snuptag Versuni har lanceret kaffemaskinen Philips Baristina, som laver espresso med et enkelt "swipe" med portafilteret.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Roborock Qrevo S gør sig selv ren

Let installeret smart lås fra Aqara

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Scroll to Top