Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Grille året rundt – med MultiGrill

Med Brauns nye MultiGrill-serie kan man nyde hjemmegrillet mad hele året.

Skrevet af / 22/11/2023 - 09:00
Grille året rundt – med MultiGrill

Der er tre modeller i Brauns MultiGrill-serie: MultiGrill 7, MultiGrill 9 og MultiGrill 9 Pro. Trods de store grillflader har de et kompakt design, som gør det muligt at tilberede mad til op til otte personer på samme tid, fortæller Braun og tilføjer, at takket være indbyggede varmeelementer overføres varmen direkte til pladerne, hvilket giver en hurtigere og mere præcis tilberedning.

MultiGrill gør det muligt at eksperimentere med madlavningen og lade kreativiteten flyde i køkkenet på en nem måde. Den høje temperatur kombineret med de praktiske grillplader, der tåler opvaskemaskine, giver fantastiske resultater uden besvær. Det er også det perfekte køkkenredskab til dem, der elsker at grille – men hvor vejret som oftest sætter en stopper for grillmiddage,” siger Marie Andersson, Brand Manager hos Braun Household.

Udformningen med to separate termostater betyder, at man kan tilberede retter med forskellige temperaturkrav på samme tid, så man får perfekte resultater for både asparges og kød, og man kan vælge mellem tre tilberedningstilstande – kontakt, ovn eller åben tilstand.

MultiGrill 9 og MultiGrill 9 Pro har grilloverflader, der siges at være tilstrækkelige til at bespise op til otte personer, mens MultiGrill 7 er lidt mindre og siges at passe til op til seks personer.

Braun-MultiGrill9Pro-989x556 Braun-MultiGrill9-989x557
<
>
Braun MultiGrill 9 Pro. Foto: Braun

Pris og tilgængelighed

Braun MultiGrill-serien består af tre modeller – 7, 9 og 9 Pro. De fås i seks forskellige varianter med priser fra 1.039 til 2.759 kroner.

Læs også Du er en bedre kok end denne bordgrill Hvis du har svært ved at stege en perfekt bøf, tilbyder OBH Nordica Optigrill+ en nem løsning. Men måske du er bedre tjent med bare at øve dig.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

125 Gala Edition-tilbud i Mieles jubilæumsår

Jura X10 opdateret med Cold Brew

Trådfri robotplæneklipper med firehjulstræk

Shark på vej til Europa

Ninja satser på Europa

Glat hår uden varmeplader

AI-søvnforbedring med TipTraQ

En smart kattebakke

Husqvarna Nera plæneklipper til villa-haven

X30 Ultra er den nye topmodel fra Dreame Technology.

Robotplæneklipper til budgetpris

Hurtig kombineret vaskemaskine/tørretumbler fra LG

0
Scroll to Top