Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Google Home til Netatmos alarmer

Netatmo kobler ekstra sikkerhed på både smarte røg- og kuliltealarmer med Google Home.

Skrevet af / 20/04/2023 - 10:19
Google Home til Netatmos alarmer

Netatmo vil gerne sørge for, at deres eksisterende Smart Home-produkter forbliver aktuelle. Og i den ånd har firmaet netop opdateret både deres smarte røgalarmer og smarte kuliltealarmer, så de begge nu også understøtter Google Home.

Læs også Google Home og Netatmo Weather Station kan nu tale sammen Netatmos smarte vejrstation understøtter fremover alle tre stemmeassistenter: Amazon Alexa, Apple Siri og Google Home.

Det betyder, at Google Home-stemmeassistenten nu kan advare brugerne om, hvilket rum i hjemmet, der er registreret en brand eller et kulilteudslip i. Det er især nyttigt, hvis brugeren ikke har sin smartphone på sig – eller hvis der er børn eller gæster i huset. Så kan de, foruden den høje alarm på 85 dB, også blive alarmeret om, hvilket rum der er brand eller kulilteudslip i.

Netatmos smarte røgalarm og smarte kuliltealarm blev lanceret i hhv. 2018 og slut 2021, og er en del af Netatmos sikkerhedsportfølje til hjemmet. Begge alarmer er batteridrevne, men producenten lover, at batteriet holder i op til 10 år.

Når batteriet er ved at udløbe, sender produktet automatisk en notifikation til brugeren for at advare om, at det er tid til at købe en ny alarm.

Læs også Smart kuliltealarm fra Netatmo kan redde dit liv Den nye smarte kuliltealarm måler kulilteniveauet i realtid.
Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billigere Arlo-overvågningskameraer

Føntørrer der beskytter hovedbunden

Markedets mest effektive rengøringsmaskine

To beholdere i en airfryer

Fritstående opvaskemaskine i rustfri stål

Sommerens udekøkken fra IKEA

Er din Philips Hue berørt?

Airfryer med 11 liter - eller 2 x 5,5 liter

Ny luftvarmepumpe fra LG

Electrolux-støvsuger fremstillet af genbrugsmateriale

Trådløs opladning der ikke er synlig

Smarte plæneklippere til budgetpris

0
Scroll to Top