Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Effektiv blender fra Smeg

Smeg har udvidet blenderfamilien med den nye High-Performance Blender, som fås med og uden vakuumpumpe.

Skrevet af / 15/11/2023 - 10:00
Effektiv blender fra Smeg

Den nye højtydende BLC-blender fås i to versioner, BLC01 i mat hvid og mat sort og BLC02 i mat smaragdgrøn. Sidstnævnte leveres med en tilhørende vakuumpumpe, som hindrer, at ingredienserne kommer i kontakt med luft ved at trække luften ud af kanden, hvilket reducerer oxidering og bevarer farver, smag og næringsstoffer, oplyser Smeg og tilføjer, at vakuumpumpen (VPC01) fås som separat tilbehør.

Bag den kompakte skal med frontpanel i børstet aluminium gemmer der sig en motor på 1.400 watt. Blenderen har ni hastigheder, der styres via kontrolknappen, og et LCD-display viser den valgte hastighed, manuel timing og resterende tid ved automatiske programmer.

Blenderen har pulsfunktion, og de automatiske programmer kan tilpasses tilberedning af en eller flere portioner og omfatter Smoothie, Grøn Smoothie, Frozen Dessert og Ice Crush. Den medfølgende kande, Tritan Renew, har en kapacitet på 1,5 liter og tåler opvaskemaskine.

“Den moderne æstetik med minimalistiske linjer er i tråd med Smegs nye designserie for SDA (Small Domestic Appliances), som er mere moderne med lige linjer, rustfri front og digitalt display,” skriver virksomheden.

Pris og tilgængelighed

Smeg BLC01 og BLC02 kan fås nu og koster henholdsvis 3.495 og 3.995 kroner. Vakuumpumpen VPC01 er også i handelen og koster 695 kroner.

Læs også Ny personlig blender fra Smeg Smeg præsenterer sit seneste bidrag til køkkenmaskinparken, blenderen PBF01, der er som skabt til den sunde og dynamiske livsstil - en kombination af ikonisk design og alsidig anvendelse.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Forbedret espressomaskine

Hold styr på din terrassedør med Matter

Webers flagskibsgriller bliver smarte

Pizzaovn med roterende sten

To kurve giver flere muligheder

Scroll to Top