Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Dyson Airstrait – en ny slags glattejern

Dyson lancerer nu Airstrait i Norden, et revolutionerende produkt, der glatter håret med en fokuseret luftstrøm - fra vådt til tørt - uden varmeplader.

Skrevet af / 06/02/2024 - 10:05
Dyson Airstrait – en ny slags glattejern

Dyson Airstrait blev lanceret i USA i maj 2023 og er nu tilgængelig i Norden, siger virksomheden og tilføjer, at Airstrait tilbyder en helt ny måde at glatte forskellige typer hår på – direkte fra vådt og uden varmeplader og risikoen for varmeskader.

Hårstråene holdes sammen af Airstraits to arme, hvorfra en retningsbestemt luftstråle blæses nedad og ind i håret, så håret tørres og glattes på samme tid.

At have en stærk forståelse af, hvordan man manipulerer og realiserer potentialet i en kraftig luftstrøm, er grundlæggende for Dyson Airstraits ydeevne. Denne ekspertise, som vi har erhvervet gennem de sidste 25 år, har gjort det muligt for os at levere vores første redskab, der er skabt til både vådt og tørt hår, uden varmeplader og uden varmeskader. Vi leverer den brugervenlighed, som folk elsker ved et glattejern, men med højhastighedsluftblade, der sparer tid, bevarer hårets styrke og giver en naturlig glat stil hver dag,” siger James Dyson, grundlægger og chefingeniør.

Luftstrømmen

Luftstrømmen accelereres gennem to 1,5 mm åbninger på produktets arme, hvilket skaber to nedadgående luftstråler med høj hastighed. De projiceres i en vinkel på 45 grader og konvergerer for at danne en fokuseret luftstråle, der skaber den nedadgående kraft, der gør håret glat, mens det tørrer, siger Dyson.

For at ændre din frisure skal vandbindingerne i hvert hårstrå brydes og nulstilles for at holde en ny form, siger virksomheden og forklarer, at dette kan gøres med varme eller fugt. Styling med kraftig luftstrøm fra vådt hår resulterer i mindre behov for høj varme, skaber mindre krus og flyvende hår og beskytter den naturlige glans, siger Dyson.

Dyson-Airstrait_1 Dyson-Airstrait_3 Dyson-Airstrait_2 Dyson-Airstrait_4
<
>
Dyson Airstrait. (Foto:Dyson)

Hyperdymium motor

Dyson Airstrait er drevet af en Hyperdymium-motor, der er specielt designet til at være hjertet i Dysons hårplejeteknologier. Den er lille og let, og den angives at være kraftig nok til at generere den luftstrøm, der er nødvendig for på samme tid at tørre og glatte hår fra vådt. Et hjul med 13 blade snurrer rundt med op til 106.000 omdrejninger i minuttet og blæser næsten 12 liter luft gennem maskinen hvert sekund. Dette genererer et lufttryk på op til 3,5 kPa, hvilket skulle være nok til at gøre håret glat, mens det tørrer.

Ligesom andre produkter i Dysons hårplejeserie har Airstrait indbygget varmekontrol. Termistorer af glasperler måler luftstrømmens temperatur op til 30 gange i sekundet for at forhindre varmeskader og beskytte hårets naturlige glans. Disse data sendes til mikroprocessoren, der regulerer varmeelementet og sikrer, at luftstrømmen ikke overstiger den krævede temperatur.

Dyson Airstrait har to forskellige stylingtilstande, “Wet” og “Dry”, samt en “Cool”-tilstand til at fiksere stilen. I “Wet”-tilstand kan du vælge mellem tre varmetilstande: 80°C, 110°C og 140°C. I “Dry”-tilstand kan du vælge mellem 120°C eller 140°C eller et ekstra “boost”. Til luftstrømskontrol er der to hastighedsindstillinger, lavt flow og højt flow, og en grundtørringstilstand.

Pris og tilgængelighed

Dyson Airstrait er tilgængelig i de nordiske lande fra 7. februar 2024, og prisen er 3.790 kroner.

Læs også Tør håret med infrarødt lys L'oreal præsenterer den højteknologiske hårtørrer Airlight Pro, som siges at have mange fordele.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Roborock Qrevo S gør sig selv ren

Let installeret smart lås fra Aqara

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Scroll to Top