Denne ringeklokke har radar

Med radar og 3D-teknologi får du fuld kontrol med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe på vores breddegrader.
Annonce
Annonce
forfatter

Rings mest avancerede kablede ringeklokke nogensinde hedder Video Doorbell Pro 2. Den bruger indbygget radar med 3D-teknologi til at registrere bevægelser uden for døren, og desuden kan den “oversætte” synsfeltet til fugleperspektiv. Så får man et kort fra oven, hvor man nemt kan markere, hvilke områder der skal overvåges. Derefter vil radarsensorerne registrere, når et objekt kommer ind i området, ved at måle afstanden til kameraet.

På det samme fugleperspektivkort kan Ring Video Doorbell Pro 2 vise, præcis hvor de uvedkommende er kommet fra, og hvilken rute de er gået på grunden.

Højere opløsning og nattesyn i farver

Opløsningen er steget fra 1080p til 1536p, og kameraet har nu nattesyn i farver. Det har også fået bredere vinkel for at kunne vise mennesker i hel figur.

Tovejskommunikationen har fået forbedret støjreduktion og en bedre mikrofon, der dæmper omgivelseslyd. Vi forventer dermed at slippe for at varsles om højlydte nabobørn, der leger, fordi de er for langt væk fra mikrofonen til at blive opfanget.

Læs også
Passer i Danmark og kræver ikke abonnement Netatmo Smart Video Doorbell er blandt de få kablede smart-ringeklokker, der duer med dansk strømforsyning. Man har heller ikke brug for et abonnement for at få fuld funktionalitet.
Netatmo Smart Video Doorbell lifestyle(2)

Flere funktioner kræver abonnement

Hvis man tegner et abonnement på Ring, får man funktioner som Pre-Roll, der begynder at gemme video, før en begivenhed af interesse er begyndt. Man får også People Only Mode, som kun giver besked, når det er mennesker, der bevæger sig foran kameraet, og ekskluderer dyr som hunde og katte. Rich Notifications viser et øjebliksbillede i varslingen, så man kan se, hvad der sker i realtid, allerede før app’en åbnes.

Annonce

30 dages abonnement er inkluderet i prisen, derefter skal man betale månedligt.

OBS! 16 volt

Der er dog et enkelt aber dabei her til lands, men det er til gengæld stort. Standarden for kablede ringeklokker i Skandinavien er nemlig 8 volt 1 ampere. Video Doorbell Pro 2 kræver derimod mindst 16-24 volt og 20 watt (VA) for at fungere, og det betyder, at man skal have en elektriker til at udskifte sin spændingsomformer.

Alternativt er Rings løsning at købe en plug-in-adapter, der sættes i stikkontakten. Det er sikkert en udmærket løsning, men samtidig gør det helt skjult installation vanskeligt.

Pris og tilgængelighed

Call Video Doorbell Pro 2 kan købes fra den 31. marts til 1.999 kroner.

Mere info: ring.com

Annonce
Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
for at læse videre.

Prøv Lyd & Billede i 30 dage for 39 kr

Få fuld adgang til alle artikler på lydogbillede.dk
Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ugentlige nyhedsbreve.
Se flere muligheder her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Annonce
Annonce

Læs også

Med trådløse baghøjttalere og aktiv subwoofer lover Sony-anlægget heftige lydoplevelser.
Det bliver muligt at afspille lyd fra LG’s TV’er og soundbars samtidig.
Du finder ikke bedre lyd andre steder.
Det er syv årtier siden, de første Klipschorn så dagens lys. Men modellen bygges og sælges stadig.
770 km rækkevidde, Burmester-lydanlæg og MBUX infotainment-system. Garanteret en luksusbil af format.
Sony opdaterer deres flagskibskameraer.
Creative SXFI Air Gamer lover at være noget for alle og tilbyder både trådløs og kablet lyd.
Helelektrisk udgave af X1.
AMD Ryzen vipper Intel af pinden for første gang i 10 år i nye gaming-maskiner fra Dell og Alienware.
Harrison Ford-filmen fra 1986 gør comeback som TV-serie.
Nu kan du også lede efter ting, der ikke er lavet af Apple.
Lanceres sammen med ny film i kontaktkopi-design.
Den nye Nokia X-serie af smartphones er udviklet til at opfordre brugerne til at beholde deres smartphone i længere tid med tre års garanti, sikkerhedsopdateringer og Android-versioner.
I dag løfter Lenovo sløret for den nye version af gaming-mobilen Legion Phone Duel 2. Den byder blandt andet på en Snapdragon 888-processor, 5G og otte virtuelle taster.
De koster næsten det samme, men Cambridge Evo 150 er dobbelt så kraftig som Evo 75. Her går retro-udseende og moderne indmad hånd i hånd.
Med trådløse baghøjttalere og aktiv subwoofer lover Sony-anlægget heftige lydoplevelser.