Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

De’Longhi Dinamica Plus: Smagen af Europa

Den nye De'Longhi Dinamica Plus lover smagen af Portugal, Østrig, Spanien og Frankrig direkte i kaffekoppen.

Skrevet af / 22/01/2024 - 16:21
De’Longhi Dinamica Plus: Smagen af Europa

De’Longhi lancerer en ny version af sin populære Dinamica Plus-kaffemaskine. Designet på den nye model er opdateret, skærmen er større, og opskriftsmenuen er udvidet. Derudover har den fire nye internationale opskrifter, som giver dig mulighed for at nyde kaffe fra Portugal, Østrig, Spanien og Frankrig hjemme i dit eget køkken.

DeLonghi_Dinamica_Plus_ECAM380.95_TB_FRONT
Foto: De’Longhi

Hvad enten du er på udkig efter en fyldig, mælket Galão fra Portugal eller en forfriskende østrigsk Verlangerter, så lover De’Longhi, at maskinen leverer varen. De nye opskrifter er baseret på traditionelle smage fra hvert land. Der skal med andre ord være tale om autentiske smage, ikke billige efterligninger.

Læs også Cold Brew på under 5 minutter De'Longhi La Specialista Maestro laver god kaffe, og alle omkring dig vil tro, at du er professionel. Den er relativt nem at bruge - og den laver Cold Brew på mindre end fem minutter!

Personlig kaffe

Derudover giver den nye Dinamica Plus mulighed for at oprette op til fire brugerprofiler. Dermed kan hvert familiemedlem programmere sine egne favoritindstillinger. For eksempel kan du måske lide en anden intensitet af smag eller aroma i din bryg.

Maskinen har også fået en ekstra mælkebeholder, så du nemt kan skifte mellem forskellige mælkedrikke. En indbygget steamer gør det nemt at lave perfekt opskummet mælk til kaffedrikke som cappuccino og latte macchiato.

De’Longhi Dinamica Plus: Pris og tilgængelighed

Den nye version af De’Longhi Dinamica Plus vil være tilgængelig hos udvalgte forhandlere fra februar/marts. Vejledende udsalgspris fra 6.799 kroner.

Mere info: delonghi.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Forbedret espressomaskine

Hold styr på din terrassedør med Matter

Scroll to Top