Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Daan Tech lancerer smart fem-i-én miniovn ved navn Joe

Den lille miljøvenlige ovn fra franske Daan Tech kan erstatte fem af dine køkkenmaskiner og bliver snart tilgængelig på det danske marked.

Skrevet af / 12/10/2023 - 13:15
Daan Tech lancerer smart fem-i-én miniovn ved navn Joe

Den multifunktionelle miniovn Joe så vi første gang på IFA-messen i 2022. Efterfølgeren til franske Daan Techs første produkt, den miljøvenlige miniopvaskemaskine Bob, var aldrig tidligere blevet vist frem til offentligheden, men Joe er endelig ved at være klar til de danske forbrugere. Ovnen kan nemlig forudbestilles nu – med forventet levering i fjerde kvartal 2024.

Læs også Lad Bob og Joe hjælpe dig i køkkenet Franske Daan Tech vil sælge deres miniopvaskemaskine Bob på det danske marked. På IFA-messen i Berlin fremviste firmaet også den spritnye smarte miniovn Joe.

Med Joe kan du erstatte hele fem af dine eksisterende køkkenmaskiner, hvilket giver mere plads i et lille køkken og samtidig skal reducere elektronikforbruget, lover den franske producent. Dette gør Joe ideel for dem, der søger en minimalistisk tilgang til køkkenudstyr i deres lejlighed, kolonihave, eller sommerhus. Hvad end det er på grund af pladsmangel, eller fordi du ønsker at reducere din personlige klimapåvirkning.

(Foto: Daan Tech)

Vi ser, at forbrugerne ændrer deres indkøbsvaner og prioriterer både design og miljøvenlig teknologi. Joe er designet til at kunne fungere i mindst 10 år og kan klare de samme udfordringer som vores tidligere succes, Bob,” siger Daan Techs grundlægger og direktør, Antoine Fichet.

Joe er en alsidig maskine med funktioner som ovn, toaster, airfryer, mikrobølgeovn og dampkoger, alt sammen pakket ind i en kompakt bordovn. Dens brugervenlige design omfatter en enkel skærm og én knap til nem navigation mellem funktionerne, der spænder fra brødbagning til yoghurtfremstilling.

(Foto: Daan Tech)

Med sit modulære design giver Joe dig mulighed for at tilpasse ovnens udseende. Der er et stort antal tilgængelige farvekombinationer, og fronten kan let udskiftes på et senere tidspunkt for at matche ændringer i din indretning. Joe er fremstillet på Daan Techs egen fabrik i Frankrig med brug af genbrugsmaterialer og med et energieffektivt fokus for at mindske dens miljøpåvirkning. Miniovnen er desuden udviklet til let at kunne repareres og dermed have så lang levetid som muligt.

(Foto: Daan Tech)

Pris og tilgængelighed

Joe blev sat til salg som pre-order fra den 10. oktober med forventet levering i Q4 i 2024. Prisen er 2.899 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powerbanks eksploderer

Den bedste robotstøvsuger fra Roomba

Roborock lancerer nye stangstøvsugere

Ejer du denne powerbank fra IKEA?

Roborock Qrevo S gør sig selv ren

Let installeret smart lås fra Aqara

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Scroll to Top