Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Anskaf dig et sundhedslaboratorium derhjemme

At holde styr på sit helbred for at få så godt velvære og så god livskvalitet som muligt er vigtigt. Men man tager sig ikke altid tid til at gå til lægen, for at tjekke den generelle status. Medmindre du virkelig føler dig syg, selvfølgelig.

Skrevet af / 15/01/2023 - 09:50
Anskaf dig et sundhedslaboratorium derhjemme

Ved lægebesøg skal du ofte have taget en urinprøve. Årsagen er, at urinen, med over 3.000 metabolitter, er en exceptionel måde at måle og vurdere din sundhed på.

Efter fire års udvikling præsenterer Withings nu U-Scan. En platform for biomarkøranalyse i hjemmet, der gør det muligt for dig selv at måle din urin i et trygt og privat miljø, i dit eget badeværelse. Et sundhedslaboratorium i miniature, hygiejnisk placeret i toiletkummen.

Den genopladelige U-Scan-detektor er 90 mm i diameter, og ligner en sten. Et miniature-sundhedslaboratorium, hygiejnisk placeret i toiletkummen. (Foto: Withings)

U-Scan er udviklet som en alsidig og kompleks platform, bestående af en genopladelig detektor, der minder om en sten. Detektoren, med sine udskiftelige analysepatroner, er designet til at vurdere specifikke biomarkører, uden behov for ekstern prøvetagning eller teststrips.

U-Scan-detektoren er designet til at skelne mellem ekstern væske og urin, samt automatisk at udvælge prøver til analyse. Når en termisk sensor registrerer urin, aktiveres en pumpe, der starter urinprøvens rejse i en mikrostrømkreds. Efter indsamlingen injiceres urinprøven i en testkapsel, hvor et optisk modul aflæser den kemiske reaktion. Ved afslutningen af hver måling vender strømkredsen tilbage til hvile tilstand, og den resterende væske skylles gennem et afløbsudløb. Systemet rengøres derefter ved hvert toiletskyl.

En stream ID-funktion gør det muligt for U-Scan at skelne mellem forskellige brugere.

“Funktionen i U-Scan – at udføre daglige urinanalyser i hjemmet – vil gøre det muligt for WITHINGS at tage opgaven med at hjælpe forbrugerne med at udnytte sundhedsdata fra urinen til et helt nyt niveau. Det er en af de mest spændende og komplekse produkter, vi nogensinde har lanceret. Vi starter denne rejse med U-Scan Cycle Sync og Nutri Balance, og glæder os til løbende at præsentere flere patroner, samt yderligere medicinsk anvendelse af denne teknologi”, siger Mathieu Letombe, WITHINGS CEO.

I den medfølgende Withings-app kan du se resultater, få praktiske indsigter og vejledninger, skræddersyet til at hjælpe dig som bruger med at opbygge vaner, der forbedrer dit velvære.

Indledningsvis lanceres U-Scan i Europa sammen med to forbrugersundheds-patroner: U-Scan Cycle Sync, som giver kvinder mulighed for at følge deres menstruationscyklus månedligt, samt U-Scan Nutri Balance, som giver brugeren en detaljeret metabolisk guide til væskebalance og ernæring. Der planlægges flere medicinske versioner i fremtiden.

Tilgængelighed og pris

U-Scan vil være tilgængelig i Europa fra andet kvartal af 2023, med forbrugersundheds-patronerne Cycle Sync og Nutri Balance. Brugere vil kunne købe en U-Scan startpakke for 499,95 Euro, der inkluderer U-Scan-detektoren og en patron, der giver 3 måneders testning. Flere oplysninger på Withings.com.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ejer du denne powerbank fra IKEA?

Roborock Qrevo S gør sig selv ren

Let installeret smart lås fra Aqara

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Scroll to Top