Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

90 cm Bertazzoni-komfur til en bedre pris

Nu lancerer Bertazzoni et 90 cm bredt Heritage Limited Edition-komfur i et sort raffineret design, der minder om, hvordan komfuret så ud før redesignet sidste år - og prisen er sat ned med en fjerdedel.

Skrevet af / 24/10/2023 - 09:00
90 cm Bertazzoni-komfur til en bedre pris

Italienske Bertazzoni har produceret komfurer længere end de fleste, og med sit autentiske formsprog er virksomhedens Heritage-serie måske den serie, der er tættest på virksomhedens rødder. Sidste år blev Heritage-serien redesignet, og nu lanceres en Limited Edition-version – i sort.

Bertazzonis køkkenserie har i flere år omfattet indbygningsovne, kogeplader og emfang samt opvaskemaskiner, køleskabe, frysere og vinskabe. Men kernen i virksomhedens portefølje er stadig fritstående komfurer i størrelser fra 60 til 120 cm, en produktkategori, som virksomheden har fokuseret på siden slutningen af 1800-tallet.

Da Bertazzoni sidste år redesignede sine Heritage-, Master- og Professional-serier i anledning af virksomhedens 140-års jubilæum, var det Heritage-serien, der ændrede sig mest i forhold til den foregående produktgeneration.

Inspireret af de oprindelige træfyrede ovne, som Bertazzonis grundlæggere skabte i begyndelsen af det forrige århundrede, er Heritage-serien kendetegnet ved afrundede kromknapper – heriblandt også den nye Limited Edition-ovn, der som alle virksomhedens produkter er designet og fremstillet i Emilia Romagna-regionen i Italien.

Bertazzoni Heritage Limited Edition ved siden af den foregående generation af Heritage (beige) og den redesignede Heritage. Foto: Bertazzoni

Dobbelt stegeovn og induktion

Den elektriske hovedovn (69 liter) har 11 funktioner, fra varmluft, bagning og grill til opvarmning, og er udstyret med et termometer, mens den mindre ovn (38 liter) har seks indstillinger. Ovnlåger i tredobbelt glas minimerer varmetabet.

Induktionskogepladen (90 cm bred) har fem varmezoner, herunder boosterfunktion, gryderegistrering, restvarmeindikator for hver zone og to flexzoner.

“Vores Heritage‐serie er det bedst sælgende komfur i 90 cm‐segmentet med dobbeltovn, og nu kan vi tilbyde en Limited Edition‐version, hvor et rent design betyder en lidt forenklet fremstillingsproces, som gør os i stand til at prissætte det til en meget skarp pris,” siger Peter Ericsson, General Manager hos Bertazzoni Scandinavia.

Pris og tilgængelighed

Det sorte Bertazzoni Heritage Limited Edition 90 cm komfur med dobbelt ovn og induktionskogeplader vil være i butikkerne fra slutningen af oktober til en vejledende udsalgspris på 40.000 kroner. Den nydesignede Heritage koster i øvrigt 54.000 kroner.

Læs også Lav mad med dobbeltovne, induktionskogeplade og stegebord Fritstående komfurer har været hjertet i virksomheden Bertazzoni i mere end 140 år, og nu lanceres nye flagskibsprodukter i form af 120 cm brede komfurer med dobbeltovne, induktionskogeplade og stegebord.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Matter version 1.3

Motormoppe fra Dyson

Et kamera til enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Lav mad uden ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsugning og gulvvask med menneskelig præcision

Vil ændre rengøring af gulve

Nutribullet gør comeback i Norden

CSA har lanceret sikkerhedsstandard for intelligente hjem

LG udvider sit premium-sortiment

Lover kaffe i baristakvalitet

Lyd & Billede
Scroll to Top