Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Nu kommer Jaguar i-Pace som 2021-model

Den elegante elbil opgraderes, men det er et minus.

Skrevet af / 08/07/2020 - 18:34
Nu kommer Jaguar i-Pace som 2021-model

Alle biler opdateres som regel midt i livscyklussen, og nu afslører Jaguar detaljerne om næste års udgave af i-Pace. Som vi har fortalt før, kan den udstyres med trådløs opladning, og i Oslo arbejdes der på et projekt, hvor i-Pace-taxaer skal udstyres med induktionsladning.

2021-modellen opgraderes på flere punkter. Bl.a. får den hurtigere 11 kW-lader og mulighed for tilkobling til trefaset strøm. Den får også Jaguar Land Rovers geniale 3D-kamera, som giver 360 graders udsyn i bilen.

Nyt infotainment-system

Indvendigt får bilen et nyt infotainment-system med trådløs opladning samt opdatering over nettet, og Apple CarPlay er standard. Pivi Pro kaldes det, og ud over at det skulle være hurtigere og mere funktionelt, skulle det også være bedre til navigering mellem ladestationer. For eksempel skal man kunne få ladetilgængelighed og pris frem.

Bilen er udstyret med head-up-visning på forruden, og føreren har en 12,3 tommers – konfigurerbar – skærm foran sig.

Højere pris

i-Pace kan fortsat leveres med et lydanlæg fra Meridian, som er et 3D surround-anlæg med Trifield-lyd, der skal give omsluttende lyd i hele kabinen fra 16 højttalere og en subwoofer.

Rækkevidde og batterier er ikke ændret på 2021-modellen, men det, som virkelig er ændret, er prisen som er blevet væsentlig højere og starter ved 679.880.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Polestars hurtigste bil er en drøm på langtur

Tesla-batterier: - Nedbrydes næsten ikke

Ammoniakmotor truer elbiler

Fisker er tæt på afgrunden

Firkantet charme fra Fiat

Luksus-familiebilen kører som et lyn

Meget imponerende debut

Nyt infotainmentsystem og op til 600 km rækkevidde

Skulle hente sin Cybertruck - endte på skadestuen

Batteridrevet havetraktor fra Husqvarna

Hybrid-elcykel skabt til Skandinavien

"Ingen" vil have Tesla Full Self Driving

Scroll to Top