TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Nu kommer Jaguar i-Pace som 2021-model

Den elegante elbil opgraderes, men det er et minus.

forfatter
Publiceret 08/07/2020 - 18:34

Alle biler opdateres som regel midt i livscyklussen, og nu afslører Jaguar detaljerne om næste års udgave af i-Pace. Som vi har fortalt før, kan den udstyres med trådløs opladning, og i Oslo arbejdes der på et projekt, hvor i-Pace-taxaer skal udstyres med induktionsladning.

2021-modellen opgraderes på flere punkter. Bl.a. får den hurtigere 11 kW-lader og mulighed for tilkobling til trefaset strøm. Den får også Jaguar Land Rovers geniale 3D-kamera, som giver 360 graders udsyn i bilen.

Nyt infotainment-system

Indvendigt får bilen et nyt infotainment-system med trådløs opladning samt opdatering over nettet, og Apple CarPlay er standard. Pivi Pro kaldes det, og ud over at det skulle være hurtigere og mere funktionelt, skulle det også være bedre til navigering mellem ladestationer. For eksempel skal man kunne få ladetilgængelighed og pris frem.

Bilen er udstyret med head-up-visning på forruden, og føreren har en 12,3 tommers – konfigurerbar – skærm foran sig.

Højere pris

i-Pace kan fortsat leveres med et lydanlæg fra Meridian, som er et 3D surround-anlæg med Trifield-lyd, der skal give omsluttende lyd i hele kabinen fra 16 højttalere og en subwoofer.

Rækkevidde og batterier er ikke ændret på 2021-modellen, men det, som virkelig er ændret, er prisen som er blevet væsentlig højere og starter ved 679.880.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Teslas vildbasser kan endelig bestilles De heldigste får deres Model S Plaid og Model X Plaid allerede før nytår.
Derfor købte jeg Tesla Tesla er ikke nødvendigvis den bedste bil. Men det er den, der opfylder mit behov.
Se de sidste billeder - og video - af Rolls-Royce Spectre Den første elektriske Rolls kommer i 2023. Kørekomforten skal minde om et flyvende tæppe!
Tjek Fords automatiske "laderobot" Ford tester en ny type automatisk ladestation, hvor du selv slipper for at fumle med ladekablet.
Første smugkik på ny konceptbil fra Mini Konceptbilen Mini Concept Aceman skal give et førstehåndsindtryk af fremtidens designsprog hos Mini.
Porsche Taycan får længere rækkevidde Øger rækkevidden efter service.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend