Search
Generic filters

Nu kommer de elektriske motorcykler

Polestar giver plads til elektriske motorcykler fra CAKE i deres showrooms.

De to svenske virksomheder indledte et samarbejde i 2019. Og nu bliver det understreget, idet Volvo-ejede Polestar skal fremvise CAKEs elektriske motorcykler i deres europæiske showrooms.

De to producenter fandt hinanden, da de opdagede, at de havde fælles værdier: Skandinavisk design, elektriske drivlinjer og “en ny tilgang til markedsføring, branding og detailhandel”, ifølge pressemeddelelsen.

Polestar og CAKE vil samarbejde om fremtidige arrangementer og direkte henvendelse til kunderne i håb om at nå nye målgrupper.

CAKE Kalk& fremvises i Polestars showroom i Oslo. (Foto: CAKE & Polestar)

Elektriske motorcykler for bæredygtighed

“Motorcykelindustrien gennemgår et skift i retning af elektrificering, der svarer til bilbranchens. Og når det gælder disse omvæltninger, er CAKE foran,” siger CAKEs grundlægger og administrerende direktør, Stefan Ytterborn. “CAKE opfordrer folk til at afsøge nye muligheder med respekt for miljøet og fremskynde omstillingen til et nulemissionssamfund. Det er netop det, vores hightech-motorcykler med deres flotte design gør.”

Læs også Polestar 3 skal udfordre Tesla og Audi El-SUV hinter om næste generation af Volvo XC90.
(Foto: CAKE & Polestar)

Elektriske offroadere

Det er først og fremmest elektriske offroad-motorcykler, der er tale om, og den første model, Kalk, blev afsløret i 2018. Den har fået en Red Dot Design Award i både 2019 og 2020, og nu er den gadelovlige Kalk& også tilgængelig. Den ser måske lidt underlig ud, men der er intet i forhold til scooteren Ösa+ og knallerten Ösa Lite, hvor sædet er integreret i stellets øverste rør, der også rager langt bagud. Anderledes er det i hvert fald.

CAKE Ösa+. En helelektrisk scooter med et … anderledes udseende. (Foto: CAKE & Polestar)

Ydelse

Kalk& har en tophastighed på godt 90 km/t og en rækkevidde, der er opgivet til 86 km med en gennemsnitsfart på 70 km/t. Batteriet er på 2,5 kWh.

Ösa+ kan også køre 90 km/t, og rækkevidden er 35 km ved høj hastighed (70 km/t) med stort batteri og 21 km med medium batteri. Blandet bykørsel giver op til 100 km med stort batteri og 60 km med medium.

annonce

Ösa Lite er en knallert med en tophastighed på 45 km/t, 110 km rækkevidde med stort batteri og 66 km med medium batteri, begge tal ved blandet bykørsel.

annonce

Alle tre modeller er i produktion nu og kan leveres på ti uger.

Læs mere på ridecake.com

CAKE Ösa Lite er en elektrisk knallert. Spøjs sag! (Foto: CAKE & Polestar)

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  SSD er nu standard i alle Apples iMacs.
  Samsung har netop lanceret Galaxy Note 20 og Galaxy Note 20 Ultra. Teknologien kender vi, men begge modeller byder på design og finesser, der virker yderst lovende.
  Udover Samsung Galaxy Note 20-serien har Samsung i dag lanceret Samsung Galaxy Tab S7 og Tab S7+, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Buds Live og sidst, men ikke mindst, Samsung Galaxy Z Fold 2.
  En lækket YouTube-video ser ud til at afsløre nye oplysninger om Sonys støjreducerende hovedtelefoner.
  Vi loves toplyd til lavpris.
  Logitech kapper kablet på sit gaming-hovedsæt, der er udviklet i samarbejde med profesionelle spillere.
  Sådan kommer Huaweis næste Mate 40-serie til at se ud.
  Den ser retro ud, men JBL 4349 er en splinterny tovejs studiehøjttaler – med en 12 tommers bas-enhed og et stort diskanthorn.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Audi e-tron med Bang & Olufsen Premium Sound System

  Vejl.pris 13126 kr Koncertsal på fire hjul

  Vanmoof S3

  Vejl.pris 14880 kr Til den høje

  Vanmoof X3

  Vejl.pris 14880 kr Til den lave

  Vanmoof S3 & X3

  Vejl.pris kr Vanmoof er elcyklernes svar på Tesla
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.