Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Xiaomi 12T-serien kommer til Danmark

Xiaomi 12T Pro kommer med 200 Mp kamera, mens den almindelige Xiaomi 12T må "nøjes" med 108 Mp.

Skrevet af / 05/10/2022 - 19:14
Xiaomi 12T-serien kommer til Danmark

Der er lagt stor vægt på kameraerne i den kinesiske mobilproducents nye mobilserie. Vi loves, at både Xiaomi 12T og Xiaomi 12T Pro “er udstyret med Xiaomi’s nyeste billedbehandlingssystem, der skaber forbedrede og kreative måder at producere indhold på,” skriver Xiaomi i en pressemeddelelse.

Såvel Xiaomi 12T som Xiaomi 12T Pro er udstyret med en 6,67″ AMOLED-skærm med 120 Hz opdateringsfrekvens og en opløsning på 2712 x 1220 pixel. Fingeraftrykslæseren er integreret i skærmen.

Læs også Første Xiaomi-mobiler med Leica-linser lanceret i Kina Den nye Xiaomi 12S-serie består af tre mobiler: Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12S Pro og Xiaomi 12S.

Begge telefoner har desuden et stort 5000 mAh batteri og har 120W HyperCharge, hvilket gør det muligt at oplade batteriet til 100% på blot 19 minutter.

Xiaomi 12T Pro

Pro-modellen har en Snapdragon 8+ Gen 1-processor siddende under skærmen, ligesom den som nævnt kommer med et hovedkamera på hele 200 Mp. Vidvinkelkameraet er fremstillet af Samsung og har en sensorstørrelse på 1/1.22″, ligesom det understøtter optisk billedstabilisering og 2x optisk zoom. Takket være den høje opløsning kan man optage 8K-video.

Xiaomi 12T Pro
(Foto: Xiaomi)

Udover den store vidvinkellinse består det primære kamera af yderligere to kameralinser, nemlig en 8 Mp ultravidvinkel og en 2 Mp makrolinse. Selfiekameraet er på 20 Mp.

Xiaomi 12T

En af de væsentligste forskelle på Xiaomi 12T og Pro-modellen er, at 12T har en processor fra MediaTek til at drive værket. Helt præcis en MediaTek Dimensity 8100-Ultra.

Xiaomi 12T
(Foto: Xiaomi)

Desuden kommer Xiaomi 12T med samme kamera-opsætning som Xiaomi 12T Pro med den undtagelse, at vidvinkelkameraet er på 108 Mp.

Begge mobiler er baseret på Android 12 samt Xiaomis egen MIUI 13-brugerflade.

Pris og tilgængelighed

Xiaomi 12T-serien kommer i butikkerne fra den 17. oktober. Begge mobiler er tilgængelige i farverne sort, sølv og blå.

Læs også Første ægte flagskib Xiaomi 12 Pro er den bedste high-end-smartphone fra den kinesiske producent til dato.

Xiaomi 12T Pro kommer i en udgave med 12 GB RAM og 256 GB indbygget lager til en vejledende pris på 5.999 kroner.

Xiaomi 12T kommer med 8 GB RAM og 128 GB indbygget lager til en vejledende pris på 4.499 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

1 kommentar til “Xiaomi 12T-serien kommer til Danmark”

  1. Godmorgen. Jeg er efterhånden lidt forvirret over de modeller der “pludselig” dukker op på det danske market. Xiaomi lyder for mig som et mærke der pludselig dukker op a den blå luft, hvem har anmeldt den, hvad den kan osv. i skriver den har stor skærm var der 6,7? Hvis jeg umiddelbart skulle vælge den mindste iPhone 14, er der ingen tvivl hvor valget faldt, uden a hvide det, tror jeg desværre i har kopieret iPhone, ind til benet, og givet den en ny “frakke” på. Dem der har knoklet fra bunden a, og skabt den ( efter min mening) flottest tlf er iPhone xs Max, på 256 GB. Nb. Har den selv. Er i en klasse for sig selv…

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Apple i shitstorm: Undskylder nu for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbage!

Klogere og stærkere - samme kamera

iPad Pro får to OLED-paneler

Ny iPad Air fås i to størrelser

Nothings designkonkurrence er afsluttet

Sov du over dig i morges? Apple indrømmer, at det var deres skyld!

Tag en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMD's egne mobiler

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Lyd & Billede
Scroll to Top