Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Withings lancerer smart dykkerur: ScanWatch Nova

ScanWatch Nova er et smart-ur, der ligner både ligner og er et rigtigt dykkerur.

Skrevet af / 08/12/2023 - 10:05
Withings lancerer smart dykkerur: ScanWatch Nova

Smart-ure har en tendens til enten at være smarte, men se meget nørdede ud, eller være stilfulde, men mangle funktionalitet. Måske har Withings fundet balancen med ScanWatch?

Det har en urkasse i keramik og rustfrit stål med laserindgraverede markeringer, der følger standarddykkermål. Det har selvlysende (Luminova-belagte) visere, indikatorer og tykke, hævede indekser, der gør det muligt at aflæse det i svagt lys. Naturligvis med antireflekterende safirglas. Og det er virkelig et dykkerur, da det er vandtæt ned til 10 ATM.

(Foto: Withings)

Nova er baseret på den samme teknologi som ScanWatch 2, der blev lanceret tidligere på efteråret. Det har derfor en række sensorer, som gør det muligt at måle og spore sundhedsmålinger som EKG, SpO2 og kropstemperatur, samt at analysere søvn og måle aktiviteter og sportspræstationer.

ScanWatch Nova giver brugerne mulighed for at følge deres sundhedsrejse ved hjælp af avanceret teknologi, der udfører automatiserede, kontinuerlige målinger. Uret kombinerer kraftfulde og banebrydende innovative sundhedssensorer med en elegant æstetik inspireret af tidløs urmager-tradition. Det har også en ekstraordinær batterilevetid på 30 dage,” forklarer Etienne Trégaro, produktchef hos Withings.

ScanWatch Nova 2 kan spore parametre som skridt, kalorier, højde, træningsruter (via GPS i app’en) med evnen til automatisk at genkende mere end 40 daglige aktiviteter som gang, løb, svømning og cykling. Derudover tilbyder uret vurdering af fitnessniveau gennem estimering af VO2 Max, som måler hjertets og musklernes evne til at omdanne ilt til energi under fysisk træning.

(Foto: Withings)

Det leveres med et metalarmbånd og et sportsarmbånd, så du kan have forskellige på i fitnesscentret og på kontoret.

Pris og tilgængelighed

Withings ScanWatch Nova kan købes nu på Withings’ hjemmeside for 600 euro og vil være tilgængelig hos udvalgte forhandlere fra 2024.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

2 kommentarer til “Withings lancerer smart dykkerur: ScanWatch Nova”

  1. Det ur virker helt ubrugeligt for både flaskedykkere og fridykkere. Vi har brug for dybdemåler, dybde tid, overflade tid, dekomprimerings tid (sikkerhedsstop) data for gasblandinger og andre data samt en app til at vise alle dataene

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Xiaomi og Leica flytter sammen

Kæmpe læk afslører alt om ny topmobil

Ikke flere webapps på mobilens startskærm

Antallet af returneringer af Vision Pro stiger

Rekordhøj kundetilfredshed med Galaxy S24

Søvnapnø-alarm i Samsung Health

Populært smart-ur fra Huawei er nu grønt

Er det slut med Nokia?

Apple Vision Pro - Her er anmeldernes dom!

5G til alle!

Honors tynde foldemobil er på vej hertil

Store ændringer på vej til iOS, Safari og App Store - Fortnite kommer også tilbage!

0
Scroll to Top