TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Video viser angiveligt Samsung Galaxy S IV

Fra samme kilde, som tidligere på ugen lækkede billeder, der påstås at vise Samsungs kommende topmodel, kommer nu en video. Se den her.

forfatter
Publiceret 13/03/2013 - 15:19

Det er dagen før dagen. I morgen ved midnatstid lancerer Samsung efter alt at dømme den nye Galaxy S IV smartphone, som vil blive koreanernes kongemodel, der i resten af 2013 skal tage konkurrencen op med Sony, Nokia og Apple om dominansen på smartphonemarkedet.

I mandags skrev vi, at et kinesisk forum hævdede at have taget billeder af Galaxy S IV, og nu har The Verge så opdaget en video, som også stammer fra Kina. Her leger en YouTube-bruger, der kalder sig istevencom, med en telefon, som videoen hævder er den kommende Galaxy S IV.

Om der er tale om den ægte vare, ved vi naturligvis ikke, men telefonen i videoen har nøjagtig samme formfaktor som Galaxy S III, mens skærmen er større – formentlig 5” – hvilket passer med rygterne om den kommende Galaxy S IV. Bemærk i øvrigt lyden i baggrunden af videoen. Der kører nemlig en reklame for Apples iPad, samtidig med at vores telefon-spion leger med den nye Samsung-smartphone.

Følg med på lydogbillede.dk natten mellem torsdag og fredag, hvor vi dækker lanceringen direkte fra New York

Indtil videre kan du se videoen, der angiveligt forestiller den kommende Samsung-topmodel, her:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend