Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Video viser angiveligt Samsung Galaxy S IV

Fra samme kilde, som tidligere på ugen lækkede billeder, der påstås at vise Samsungs kommende topmodel, kommer nu en video. Se den her.

Skrevet af / 13/03/2013 - 15:19
Video viser angiveligt Samsung Galaxy S IV

Det er dagen før dagen. I morgen ved midnatstid lancerer Samsung efter alt at dømme den nye Galaxy S IV smartphone, som vil blive koreanernes kongemodel, der i resten af 2013 skal tage konkurrencen op med Sony, Nokia og Apple om dominansen på smartphonemarkedet.

I mandags skrev vi, at et kinesisk forum hævdede at have taget billeder af Galaxy S IV, og nu har The Verge så opdaget en video, som også stammer fra Kina. Her leger en YouTube-bruger, der kalder sig istevencom, med en telefon, som videoen hævder er den kommende Galaxy S IV.

Om der er tale om den ægte vare, ved vi naturligvis ikke, men telefonen i videoen har nøjagtig samme formfaktor som Galaxy S III, mens skærmen er større – formentlig 5” – hvilket passer med rygterne om den kommende Galaxy S IV. Bemærk i øvrigt lyden i baggrunden af videoen. Der kører nemlig en reklame for Apples iPad, samtidig med at vores telefon-spion leger med den nye Samsung-smartphone.

Følg med på lydogbillede.dk natten mellem torsdag og fredag, hvor vi dækker lanceringen direkte fra New York

Indtil videre kan du se videoen, der angiveligt forestiller den kommende Samsung-topmodel, her:

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top