Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Ny OnePlus Nord CE 3 og Buds

OnePlus lancerer en ny prisvenlig mobil og en opgradering af de prisbelønnede hørepropper Nord Buds.

Skrevet af / 04/04/2023 - 22:03
Ny OnePlus Nord CE 3 og Buds

OnePlus har længe haft som mål at leverere mobiler til en fornuftig penge, och deres topmodeller har ofte haft held med at indfri løftet. Endnu mere tegnebogsvenlige er deres Nord-serie, som er beregnet til dem, der ikke nødvendigvis skal have det allernyeste og hurtigste. Da vi testede OnePlus Nord CE 2 5G var vi vældigt fornøjede. Nu skruer OnePlus yderligere op for ambitionerne med Nord CE 3 Lite 5G.

Vi er stolte af at præsentere OnePlus Nord CE 3 Lite 5G, der bringer mange nye ting til Nord-serien og giver brugerne klassens bedste funktioner og oplevelser. Vi er overbeviste om, at den sammen med OnePlus Nord Buds 2 vil forbedre det digitale liv for brugere verden over,” siger Thor Gøtz, landechef for OnePlus.

OnePlus Nord CE 3 Lite. (Foto: OnePlus)

Den nye mobil ser ud til at have fået en opgradering over hele linjen. Den tvivlsomme MediaTek-processor er erstattet af den mere kendte Snapdragon 695, kameraets opløsning er opgraderet fra 64 megapixel til 108, og batteriet har fået 10 procent større kapacitet. Dette skal give mobilen den ‘fast and smooth’-oplevelse, som OnePlus lover kunderne med Nord-modellerne.

Dette vil være en fordel til spil på den 6,72″ store FHD-skærm. Den har desuden en adaptiv skærmfrekvens på 120 Hz, hvilket betyder, at spil afvikles smidigt, mens den kan sænke opdateringsfrekvensen for at spare strøm, når der ikke er brug for det.

Som en usædvanlig finesse bruger den sin 128 gigabyte lagerplads til at udvide de 8 gigabyte hukommelse med yderligere 8 gigabyte virtuel hukommelse. Standard i Windows på PC’er, men sjældent i mobiltelefoner.

OnePlus Nord CE 3 Lite. (Foto: OnePlus)

Noget, vi ikke var så tilfredse med i forgængeren, var lyden, hvor vores anmelder konstaterede, at manglen på stereohøjttalere gjorde underholdningen mere kedelig. OnePlus må have været enig, for den nye model har stereohøjttalere samt en boost-funktion, der øger lydstyrken, når det er nødvendigt.

Dette er den første OnePlus-mobiltelefon med et 108 megapixel kamera. Ud over at give flere detaljer i billederne kan det bruges til ‘digital zoom’, hvor man simpelthen klipper den midterste del af billedet ud uden at miste nogen detaljer.

Pris och tilgængelighed

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G fås i farverne Pastel Lime och Chromatic Grey og leveres med 8 GB hukommelse og 128 GB lagring for 2.499 kroner. De kommer i handelen den 20 april.

OnePlus Nord Buds 2. (Foto: OnePlus)

OnePlus Nord Buds 2

Da vi testede den foregående model OnePlus Nord Buds blev vi så imponerede over lyden, at vi tildelte propperne udmærkelsen  ‘Specielt anbefalet’. Vores anmelder vurderede, at OnePlus havde brugt ressourcerne på det vigtigste: Lyden, i stedet for finesser.

De manglede derfor bl.a. støjreduktion, hvilket vi heller ikke forventer i den prisklasse. Den nye model har faktisk fået aktiv støjreduktion, som siges at reducere støj med 25 dB. Derudover har den fået equalizer, som vi også efterspurgte, samt Dolby Atmos-teknologi og Dirac Audio Tuner. 

Alt dette ser man normalt kun i dyrere hørepropper. Hvordan pokker OnePlus er lykkedes med at putte alt dette i og endda sænke prisen er et mysterium. Vi håber ikke, at det er gået ud over lyden. Hvad lyden angår, oplyser OnePlus, at de har tilføjet en 12,4 mm driver for at opnå bedre bas, hvilket vi ikke engang savnede sidste gang.

OnePlus Nord Buds 2 har en vejledende pris på 549 kroner.

Læs også:

OnePlus Nord CE 2 5G

Fra mellemste hylde

OnePlus Nord CE 2 5G er en udmærket smartphone, som giver dig en del for pengene. Forvent dog ikke mere, end du betaler for.

Læs hele testen

OnePlus Nord Buds

Glimrende lyd for pengene

Med Nord Buds har OnePlus undladt ekstrafunktioner og brugt pengene på det vigtigste, nemlig lyden.

Læs hele testen
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Apple i shitstorm: Undskylder nu for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbage!

Klogere og stærkere - samme kamera

iPad Pro får to OLED-paneler

Ny iPad Air fås i to størrelser

Nothings designkonkurrence er afsluttet

Sov du over dig i morges? Apple indrømmer, at det var deres skyld!

Tag en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMD's egne mobiler

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Scroll to Top