TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
SOMMERTILBUD PÅ LB+
Nyhed

To nye smartphones på vej i OnePlus’ prisbillige Nord-serie

OnePlus Nord CE 5G og OnePlus Nord 200 5G lanceres 10. juni. Nord 200 bliver kun tilgængelig på det amerikanske marked.

forfatter
Publiceret 27/05/2021 - 16:06

Sidste år lancerede kinesiske OnePlus hele tre mobiler i den nye og prisbillige Nord-serie efter en periode, hvor firmaets smartphones bare var blevet bedre, men også dyrere år efter år.

OnePlus Nord, OnePlus Nord N10 5G (som vi er ved at teste lige nu – testen kan læses her på websiden fra d. 4. juni) og OnePlus Nord N100 har været en pænt stor succes for OnePlus. Derfor er det ikke overraskende, at det kinesiske firma nu er på vej med to nye modeller i serien, hvilket OnePlus netop har bekræftet.

Læs også Mere end varm luft? OnePlus Nord er blevet markedsført, som var mobilen ensbetydende med Jesu genkomst. Det er den ikke, men mindre kan også gøre det.

Dels i nedenstående tweet fra OnePlus i Indien, som linker til denne webside, som officielt navngiver den ene model som OnePlus Nord CE 5G og samtidig lover at løfte sløret for fire af den kommende mobils særlige funktioner hhv. d. 31. maj, d. 2. juni, d. 4. juni og d. 8. juni.

Og dels i dette blog-indlæg – angiveligt skrevet af OnePlus-direktør Pete Lau – på OnePlus’ brugerforum. Her afslører Pete Lau navnet på den anden kommende model, OnePlus Nord N200 5G, og fortæller samtidig, at OnePlus Nord CE 5G kun kommer på markedet i Indien og Europa, mens OnePlus Nord N200 5G er reserveret til det amerikanske marked.

Endvidere får vi at vide, at “CE” i navnet Nord CE 5G står for “Core Edition”.

“Vi destillerede den originale Nord ned til sine kerneelementer og tilføjede et par ekstra funktioner for at give dig en telefon, der er lidt mere end du ville forvente til en endnu mere overkommelig pris,” skriver OnePlus-direktøren.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Til udendørstræning Finske Suunto fremstiller produkter, der skal holde dig i gang. Du må dog stadig selv gøre arbejdet.
Første Xiaomi-mobiler med Leica-linser lanceret i Kina Den nye Xiaomi 12S-serie består af tre mobiler: Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12S Pro og Xiaomi 12S.
Video: Nothing phone (1) afsløret ugevis før lancering Hands-on video viser innovativ ny brugerflade.
Ingen reservedele: Kunder må vente flere måneder Apple sakker bagud med reparationer.
Eksklusivt fra Huawei For nylig skrev vi, at der var en ny generation af smart-produkter fra Huawei på vej. Nu er ventetiden ovre for et af dem – Watch GT3 Pro kan købes nu.
Der kommer ingen Samsung Galaxy S22 FE Ikke flere udgaver af Samsungs folkemobil.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend