TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

To nye Redmi-mobiler på vej til Danmark

Den kinesiske mobilproducent Xiaomi har netop løftet sløret for fire nye modeller i firmaets Redmi-serie af budgetmobiler. To af dem kommer til Danmark.

forfatter
Publiceret 27/01/2022 - 00:01

Xiaomis mobiler er ved at erobre markedsandele blandt de danske forbrugere. Ikke mindst på grund af kinesernes meget konkurrencedygtige priser.

Men Xiaomi har en serie af budget-mobiler, som er endnu billigere, nemlig den såkaldte Redmi-serie, og nu er to modeller i den helt nye Redmi Note 11-serie, der netop er blevet lanceret, på vej til Danmark, lover firmaet i en pressemeddelelse.

Ved en global online-præsentation lancerede Xiaomi i går hele fire nye smartphones i Redmi-serien: Note 11 Pro 5G, Note 11 Pro, Note 11S og Note 11. Og det er Redmi Note 11 Pro 5G samt den mindste model, Redmi Note 11, som snart vil finde vej til de danske butikker.

Læs også Den billigste er ikke den dårligste Xiaomi Redmi 9 kom på markedet for et år siden, men den er stadig pengene værd, hvis du kan leve uden 5G og ikke bruger kameraet til noget vigtigt.
Xiaomi Redmi 9

Kamera på flagskibsniveau

Xiaomi lover, at Redmi Note 11 pro 5G vil blive “en usædvanlig mobil på alle punkter.”

Den har en 6,67″ 120 Hz AMOLED-skærm i FHD+ opløsning og en maksimal lysstyrke på 1200 nits.

Dertil kommer en primær kamerasensor på 108 MP, som er udstyret med en Samsung HM-sensor på 1/1,52 tommer. Kameraet understøtter billedforbedringsfunktioner såsom pixelbinning (9:1) og dobbelt ISO-tilstande til at fange motiver med stort dynamisk område og farvegengivelse, selv i svagt lys, skriver firmaet i den føromtalte pressemeddelelse.

RedmiNote11Pro5G
Xiaomi Note 11 Pro 5G. (Foto: Xiaomi)

Et kamera på 8 MP med en ultravidvinkel på 118 grader og et separat 2 MP kamera til makrofotografering supplerer hovedsensoren. Frontkameraet er på 16 MP.

Processoren er en Snapdragon 695 fra Qualcomm, og mobilen kommer desuden med op til 8 GB RAM og 128 GB indbygget lager samt 5000 mAh batteri, der understøtter 67 W kablet hurtigopladning.

En pålidelig mobil

Lillebror Redmi Note 11 kommer med 6,43″ AMOLED-skærm, fire kameralinser (herunder 50 MP vidvinkel, 8 MP ultravidvinkel og 2 MP makro) og en Snapdragon 680-processor fra Qualcomm.

RedmiNote11
Xiaomi Redmi Note 11. (Foto: Xiaomi)

Mobilen har ligesom den større model 5000 mAh batteri, men understøtter dog blot 33 W kablet hurtigopladning.

MIUI 13

Begge modeller er baseret på Android-styresystemet samt Xiaomis egen MIUI 13-brugerflade, som også blev præsenteret ved gårsdagens lancering.

Det nye system introducerer bl.a. såkaldt Liquid Storage, som er en ny metode til at lagre filer på din enhed, fortæller Xiaomi. Firmaet hævder, at andre mobilers lager bliver fragmenteret over tid, hvilket forringer læse- og skrivehastigheden – nogle gange helt op til 50 procent i løbet af en smartphones levetid.

Med Liquid Storage har Xiaomi i sine egne tests målt 95 procent adgangstid i simuleret brug på 36 måneder – hvilket gør at Liquid Storage er medvirkende til, at telefonen føles som ”ny”, lover Xiaomi.

MIUI13
MIUI 13 understøtter widgets med en række forskellige formater og funktioner, hvilket gør det muligt at skabe en mere personlig og tilpasset brugeroplevelse. En anden måde at organisere og hurtigt få adgang til yndlingsapps på, er gennem sidebar-funktionen. Den giver brugeren adgang til et tilpasset udvalg af apps, uden at man hele tiden skal vende tilbage til startsiden. (Foto: Xiaomi)

MIUI 13 byder også på såkaldt Automized Memory, som løbende analyserer applikationernes effektivitet, prioriterer dem og lukker unødvendige processer ned.

Det gør det muligt at bruge flere apps på samme tid uden at gå på kompromis med ydeevnen, forsikrer producenten.

En anden af kinesernes innovationer kaldes for Focused Algorithms, , der angiveligt sørger for, at den applikation, du bruger på et givent tidspunkt, bliver prioriteret højere og har dermed får flere systemressourcer.

Pris og tilgængelighed

Redmi Note 11 Pro 5G og den billigere Redmi Note 11 NFC vil blive lanceret i Norden i den nærmeste fremtid, lover Xiaomi. De lokale priser og startdatoer for salg vil blive præsenteret nærmere lanceringen.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Sådan kan du prøve Nothings nye brugerflade Nothing phone (1) kommer først til sommer, men interesserede kan prøve den nye brugerflade til Android allerede nu. Læs hvordan her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend