Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Tivoli-radioen bliver trådløs

Den ikoniske Tivoli-radio har ikke forandret sig, men nu kommer den trådløse Bluetooth-udgave.

Skrevet af / 08/10/2012 - 09:43
Tivoli-radioen bliver trådløs

Tivoli Audio Model One er for længst en succes. Måske er det derfor, den ikke er blevet ændret i 10 år. Den første store opdatering kommer først nu med Model One BT. For Bluetooth.

Den er ellers lig en almindelig Model One, hvilket betyder kabinet i ægte træfiner, knaldgod lyd og en handy lydindgang for andre kilder end radio.BT-udgaven har desuden indbygget Bluetooth-modtager med FHSS-teknologi, som skal holde forstyrrende støj ude, og som gør det muligt at streame musik fra smartphone eller tablet direkte til radioen.

Det er også muligt med den nye PAL BT. Som stadig er en bærbar og batteridreven radio, nu bare med Bluetooth foruden lydindgang og hovedtelefonudgang.For de mange tusinder, som allerede har en Tivoli-radio, er det ikke så sikkert, at en ny med Bluetooth står så højt på ønskelisten. De kan i stedet købe BluCon, som er en separat Bluetooth-modtager til en tusindlap, og som nemt kan tilsluttes AUX-indgangen på alle enheder med en almindelig lydindgang.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top