TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Tivoli-radioen bliver trådløs

Den ikoniske Tivoli-radio har ikke forandret sig, men nu kommer den trådløse Bluetooth-udgave.

forfatter
Publiceret 08/10/2012 - 09:43

Tivoli Audio Model One er for længst en succes. Måske er det derfor, den ikke er blevet ændret i 10 år. Den første store opdatering kommer først nu med Model One BT. For Bluetooth.

Den er ellers lig en almindelig Model One, hvilket betyder kabinet i ægte træfiner, knaldgod lyd og en handy lydindgang for andre kilder end radio.BT-udgaven har desuden indbygget Bluetooth-modtager med FHSS-teknologi, som skal holde forstyrrende støj ude, og som gør det muligt at streame musik fra smartphone eller tablet direkte til radioen.

Det er også muligt med den nye PAL BT. Som stadig er en bærbar og batteridreven radio, nu bare med Bluetooth foruden lydindgang og hovedtelefonudgang.For de mange tusinder, som allerede har en Tivoli-radio, er det ikke så sikkert, at en ny med Bluetooth står så højt på ønskelisten. De kan i stedet købe BluCon, som er en separat Bluetooth-modtager til en tusindlap, og som nemt kan tilsluttes AUX-indgangen på alle enheder med en almindelig lydindgang.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend