Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Stødsikkert iPhone-etui

Af og til behøver man solid beskyttelse til mobilen. Lifeproof har en vandtæt og støtsikker løsning til alle iPhone-modeller.

Skrevet af / 15/10/2012 - 14:57
Stødsikkert iPhone-etui

Hvis du er typen, som bekymrer dig over, hvor meget mobilen kan tåle eller behøver solid beskyttelse til iPhone, kan Lifeproofs etuier være løsningen.

De findes til iPhone 4/4S, iPad og kommer snart i en udgave til iPhone 5.

Fælles for dem alle er, at de skal tåle fald fra 2 meter, de kan dykke to meter og forsegler mobilen mod støv, skidt, sne og vandindtrængning, samtidig med at man fortsat kan bruge alle telefonens funktioner. Etuiet leveres med en håndledsrem, men der findes tilbehør som bilholdere, cykelholdere og armbånd, som vist på billedet herunder. Der findes også en adapter, som kan monteres på et GoPro-beslag og mere om tilbehøret og Lifeproof-etuierne finder du her.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top