TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Stødsikkert iPhone-etui

Af og til behøver man solid beskyttelse til mobilen. Lifeproof har en vandtæt og støtsikker løsning til alle iPhone-modeller.

forfatter
Publiceret 15/10/2012 - 14:57

Hvis du er typen, som bekymrer dig over, hvor meget mobilen kan tåle eller behøver solid beskyttelse til iPhone, kan Lifeproofs etuier være løsningen.

De findes til iPhone 4/4S, iPad og kommer snart i en udgave til iPhone 5.

Fælles for dem alle er, at de skal tåle fald fra 2 meter, de kan dykke to meter og forsegler mobilen mod støv, skidt, sne og vandindtrængning, samtidig med at man fortsat kan bruge alle telefonens funktioner. Etuiet leveres med en håndledsrem, men der findes tilbehør som bilholdere, cykelholdere og armbånd, som vist på billedet herunder. Der findes også en adapter, som kan monteres på et GoPro-beslag og mere om tilbehøret og Lifeproof-etuierne finder du her.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
På jagt efter ny mobil? Her er de 10 bedste smartphones! Her finder du de ti bedste mobiler, der kan købes for penge.
iPhone 14 forsinkes af kinesiske corona-restriktioner Mindst én iPhone 14-model tre uger forsinket på grund af kinesisk COVID-19-nedlukning.
Nyt og smart fra Huawei Innovative smart-produkter til en sund livsstil.
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend