Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Sony’s Xperia 1 V får videoopgradering med Android 14

Med den nye Android 14-softwareopdatering vil en række populære funktioner fra Xperia 5 V også blive tilgængelige på Xperia 1 V, heriblandt en forbedret Bokeh-tilstand og flere kreative funktioner i Video Creator.

Skrevet af / 06/11/2023 - 17:07
Sony’s Xperia 1 V får videoopgradering med Android 14

Ejere af Sony Xperia 1 V kan forvente nye kamerafunktioner med den kommende Android 14-softwareopdatering. Denne opdatering vil inkludere funktioner, der tidligere har været tilgængelige på Xperia 5 V.

Læs også Bedste Sony Xperia 1 nogensinde Hvis du er fotoentusiast og går virkelig meget op i mobilkameraet, er Sony Xperia 1 V ikke til at komme udenom.

En forbedret Bokeh-tilstand, som er en del af opdateringen, sigter mod at tilbyde forbedringer i kvaliteten af portrætbilleder ved at reducere fokus i billedets baggrund. Dette skal gøre det muligt for brugerne at fremhæve objekter i forgrunden med en mere professionel sløringseffekt. Denne tilstand vil være anvendelig med både 24mm og 48mm objektiver.

Opdateringen introducerer også Video Creator-app’en, som er designet til at forenkle processen med at skabe og redigere korte videoer. App’en omfatter funktioner som Auto Edit, der tillader brugerne at kombinere klip, tilføje musik og effekter, og hurtigt skabe videoer til brug på sociale medier.

Læs også Lille og lynhurtig, men designet trænger til en opdatering Hvis du er fotoentusiast, men foretrækker en kompakt smartphone, så er Sony Xperia 5 V ikke til at komme uden om.

Udrulningen af softwareopdateringen vil variere afhængig af region og marked.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Apple i shitstorm: Undskylder nu for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbage!

Klogere og stærkere - samme kamera

iPad Pro får to OLED-paneler

Ny iPad Air fås i to størrelser

Nothings designkonkurrence er afsluttet

Sov du over dig i morges? Apple indrømmer, at det var deres skyld!

Tag en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMD's egne mobiler

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Scroll to Top