Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Sony Xperia 1 III kan forudbestilles fra på mandag

Tilgængelig i butikkerne bliver den dog først fra d. 10. august.

Skrevet af / 02/07/2021 - 08:16
Sony Xperia 1 III kan forudbestilles fra på mandag

Gode ting tager den tid, de tager! Det gælder i hvert fald for Sonys kommende topmobil, Sony Xperia 1 III, som blev præsenteret officielt helt tilbage i midten af april.

Sony Mobile har nemlig nu løftet sløret for den officielle salgsstart, og det bliver først til august, mere præcist d. 10. august, skriver den japanske elektronikgigant i en pressemeddelelse.

Xperia 1 III kan dog allerede forudbestilles fra d. 5. juli, altså fra begyndelsen af næste uge. For at friste dig til at bestille tidligt lokker Sony med et ægte slagtilbud i form et sæt Sony WH-1000XM3 hovedtelefoner, som man får gratis med i købet.

Dette lanceringstilbud gælder hos udvalgte forhandlere fra d. 5. juli til d. 9. august 2021 eller så længe lager haves, lover Sony.

Sony Xperia 1 III
Telefonen er tilgængelig i farverne sort og lilla. (Foto: Sony)

Sony Xperia 1 III – funktioner og specs

Uanset om man bestiller i god tid for at få hovedtelefonerne med i købet, eller om man venter til august med at svinge med betalingskortet, så er det Sonys bedste smartphone til dato, man får for sine penge, garanterer producenten.

Xperia 1 III kommer bl.a. med en 6,5” 4K HDR OLED-skærm i 21:9-format med en opdateringsfrekvens på 120Hz, hvilket er en markant forbedring i forhold til de sidste to års Xperia 1-modeller. Mobilen er herudover baseret på Qualcomms nyeste Snapdragon 888-processor med indbygget 5G.

Læs også “If it ain't broke, don't fix it” Sony Xperia 1 II går ingen svinkeærinder. Her er der tale om en efterfølger, som holder fast i det, der virker, og forbedrer, hvor det gælder. Kun på ét punkt er vi ikke tilfredse.

Desuden kommer mobilen med en nyudviklet højttaler, der gør Xperia 1 III til verdens første smartphones, der kan gengive 360 Reality Audio i højttalerne. Hermed kan brugerne fordybe sig i så autentisk lyd, at det føles som at stå til en livekoncert eller i et lydstudie, garanterer producenten.

Sony lover i øvrigt, at mobilkameraet bliver noget helt for sig selv. Bl.a. kommer Xperia 1 III med et variabelt teleobjektiv parret med en Dual PD-sensor, der kan opnå en brændvidde på 105 mm.

Vejledende udsalgspris for Sony Xperia 1 III bliver 9.999 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top