TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Sony Xperia 1 III kan forudbestilles fra på mandag

Tilgængelig i butikkerne bliver den dog først fra d. 10. august.

forfatter
Publiceret 02/07/2021 - 08:16

Gode ting tager den tid, de tager! Det gælder i hvert fald for Sonys kommende topmobil, Sony Xperia 1 III, som blev præsenteret officielt helt tilbage i midten af april.

Sony Mobile har nemlig nu løftet sløret for den officielle salgsstart, og det bliver først til august, mere præcist d. 10. august, skriver den japanske elektronikgigant i en pressemeddelelse.

Xperia 1 III kan dog allerede forudbestilles fra d. 5. juli, altså fra begyndelsen af næste uge. For at friste dig til at bestille tidligt lokker Sony med et ægte slagtilbud i form et sæt Sony WH-1000XM3 hovedtelefoner, som man får gratis med i købet.

Dette lanceringstilbud gælder hos udvalgte forhandlere fra d. 5. juli til d. 9. august 2021 eller så længe lager haves, lover Sony.

Sony Xperia 1 III
Telefonen er tilgængelig i farverne sort og lilla. (Foto: Sony)

Sony Xperia 1 III – funktioner og specs

Uanset om man bestiller i god tid for at få hovedtelefonerne med i købet, eller om man venter til august med at svinge med betalingskortet, så er det Sonys bedste smartphone til dato, man får for sine penge, garanterer producenten.

Xperia 1 III kommer bl.a. med en 6,5” 4K HDR OLED-skærm i 21:9-format med en opdateringsfrekvens på 120Hz, hvilket er en markant forbedring i forhold til de sidste to års Xperia 1-modeller. Mobilen er herudover baseret på Qualcomms nyeste Snapdragon 888-processor med indbygget 5G.

Læs også “If it ain't broke, don't fix it” Sony Xperia 1 II går ingen svinkeærinder. Her er der tale om en efterfølger, som holder fast i det, der virker, og forbedrer, hvor det gælder. Kun på ét punkt er vi ikke tilfredse.

Desuden kommer mobilen med en nyudviklet højttaler, der gør Xperia 1 III til verdens første smartphones, der kan gengive 360 Reality Audio i højttalerne. Hermed kan brugerne fordybe sig i så autentisk lyd, at det føles som at stå til en livekoncert eller i et lydstudie, garanterer producenten.

Sony lover i øvrigt, at mobilkameraet bliver noget helt for sig selv. Bl.a. kommer Xperia 1 III med et variabelt teleobjektiv parret med en Dual PD-sensor, der kan opnå en brændvidde på 105 mm.

Vejledende udsalgspris for Sony Xperia 1 III bliver 9.999 kroner.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Sådan kan du prøve Nothings nye brugerflade Nothing phone (1) kommer først til sommer, men interesserede kan prøve den nye brugerflade til Android allerede nu. Læs hvordan her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend