Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Sony på vej med Xperia Z1 mini?

Japansk operatør afslører mini-udgave af Sonys flagskibsmodel.

Skrevet af / 01/10/2013 - 19:08
Sony på vej med Xperia Z1 mini?

NTT DoComo, japansk mobiloperatør, har angiveligt udgivet en brochure med nye mobil-modeller, hvori ikke blot Sonys nye flagskibsmodel, Xperia Z1, optræder, men også en endnu ikke lanceret mini-udgave af Xperia Z1. I brochuren kaldes mini-modellen for Sony Xperia Z1 f. Det skriver Xperia Blog.

Brochuren er skrevet på japansk, men på billedet fra Xperia Blog (se nedenfor) kan man se en liste over de to telefoners specifikationer. Heraf fremgår det, at Xperia Z1 f kommer med 4,3″ skærm med en opløsning på 720 x 1280 pixel, 16 GB lagerplads, 2 GB RAM, et 2300 mAh batteri og – hvilket er meget interessant – samme 20,7 MP kamera som Xperia Z1 samt præcis samme 2,2 GHz Snapdragon 800 processor! Telefonen bliver også både støv- og vandtæt efter de samme normer (IP55/IP58) som Xperia Z1.

Xperia-mini1

Hvis dette holder stik, så går Sony en anden vej med deres mini-model end konkurrenterne Samsung og HTC. Både Samsung Galaxy S4 mini og HTC One mini er mini-modeller af deres “storebrødre” mere af navn end af gavn, mens Sony Xperia Z1 f får en masse af de samme specifikationer som den større model.

Vi understreger, at denne historie endnu blot er på rygtestadiet, men vi følger op på den løbende. Især hvis vi kan få rygterne bekræftet fra anden side.

Xperia-Z1-f-next-to-Xperia-Z1

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top