Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Sony lancerer ”Wonderbook” til PlayStation 3

Nu kan ungerne snart opleve Harry Potters magiske verden på PS3 - via bøger med augmented reality!

Skrevet af / 05/06/2012 - 23:48
Sony lancerer ”Wonderbook” til PlayStation 3

Ord, billeder og historier skal nu blive virkelige på en måde, som aldrig er set før! Det er Sonys hensigt med et helt nyt produkt, som netop er blevet lanceret på verdens største spilmesse, E3 i Los Angeles.

Det nye produkt har fået navnet Wonderbook, og der er tale om et augmented reality-produkt, som fungerer sammen med PlayStation 3. Helt konkret skal man bruge et PlayStation Eye-kamera samt en Move-controller sammen med de nye Wonderbooks. Bogen optræder så på tv-skærmen – men i stedet for det flade papir ser man en masse farvestrålende, interaktiv grafik, som blandt andet består af en række mini-spil.Den første ”wonderbook” hedder ”The Book of Spells” og er udviklet i samarbejde med Harry Potter-forfatteren J.K. Rowling. Bogen foregår i Harry Potter-universet og skal i fiktionsuniverset forestille at være skrevet for 200 år siden af troldkvinden Miranda Goshawk. Når man åbner bogen, bliver man transporteret til troldmandsskolen Hogwarts bibliotek, hvor man kan lære magiske formularer og opleve diverse missioner og eventyr.

Her kan du se Sonys marketing for det nye produkt:

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

0
Lyd & Billede
Scroll to Top