TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Sony lancerer ”Wonderbook” til PlayStation 3

Nu kan ungerne snart opleve Harry Potters magiske verden på PS3 - via bøger med augmented reality!

forfatter
Publiceret 05/06/2012 - 23:48

Ord, billeder og historier skal nu blive virkelige på en måde, som aldrig er set før! Det er Sonys hensigt med et helt nyt produkt, som netop er blevet lanceret på verdens største spilmesse, E3 i Los Angeles.

Det nye produkt har fået navnet Wonderbook, og der er tale om et augmented reality-produkt, som fungerer sammen med PlayStation 3. Helt konkret skal man bruge et PlayStation Eye-kamera samt en Move-controller sammen med de nye Wonderbooks. Bogen optræder så på tv-skærmen – men i stedet for det flade papir ser man en masse farvestrålende, interaktiv grafik, som blandt andet består af en række mini-spil.Den første ”wonderbook” hedder ”The Book of Spells” og er udviklet i samarbejde med Harry Potter-forfatteren J.K. Rowling. Bogen foregår i Harry Potter-universet og skal i fiktionsuniverset forestille at være skrevet for 200 år siden af troldkvinden Miranda Goshawk. Når man åbner bogen, bliver man transporteret til troldmandsskolen Hogwarts bibliotek, hvor man kan lære magiske formularer og opleve diverse missioner og eventyr.

Her kan du se Sonys marketing for det nye produkt:

Kommentarer

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Sådan kan du prøve Nothings nye brugerflade Nothing phone (1) kommer først til sommer, men interesserede kan prøve den nye brugerflade til Android allerede nu. Læs hvordan her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend