TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Solid emballage til de nye iPhones

Dbramante vil passe på din investering, hvis du netop har punget ud til en iPhone 6 eller 6 Plus.

De nye iPhone 6 og 6 Plus, som vi har skrevet en hel del om allerede, kan fra i dag købes i danske butikker. Og præcis samtidig med dette er danske dbramante 1928 klar med læderetuier til at beskytte de dyre gadgets.

Firmaet lancerer nu to nye modeller, kaldet “Frederiksberg” og “Copenhagen”, som findes til begge modeller af iPhone 6. “Frederiksberg” har ud over telefonen plads til to kreditkort, mens “Copenhagen” fylder lidt mere og har plads til tre kort, samt sedler og kvitteringer i en indvendig lomme. Begge covers kan opstilles i videomode, så man kan se video uden at skulle holde på telefonen.

Prisen er 249 kroner for et cover i iPhone 6-størrelse og 299 kroner i Plus-størrelse. Coverne kan købes hos Telia, Expert, Fona og Elgiganten.

“Copenhagen”-modellen er i øvrigt et gennemgående design hos dbramante1928s, så man kan få et tilsvarende cover til følgende telefoner og tablets: iPhone 5/5s, iPad Air, iPad 2/3/4, Samsung Galaxy Tab 4, Samsung Galaxy S4 og Samsung Galaxy S5. Coverne fås i gyldenbrun, mørkebrun, sort og hvid.

dbramante_Leather_Wallet_iPhone 6_White

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.