Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Smarte briller fra Meta og Ray-Ban

Dit digitale liv i fokus på første række!

Skrevet af / 29/09/2023 - 12:02
Smarte briller fra Meta og Ray-Ban

Firmaet Meta (tidligere kendt som Facebook) har i samarbejde med Ray-Ban præsenteret en ny kollektion af smarte briller – Ray-Ban Meta Wayfarer og Ray-Ban Meta Headliner.

Den nye generation af smarte briller blev præsenteret af selve Mark Zuckerberg, som lovede, at brillerne får innovative funktioner, der tager brugeroplevelsen til nye højder. Priserne starter fra 2.969 kroner, og forudbestillinger er allerede tilgængelige på meta.com og ray-ban.com, mens brillerne bliver tilgængelige både online og i detailbutikker fra den 17. oktober.

Her er de vigtigste funktioner i de nye Ray-Ban Meta smarte briller:

Forbedret lyd

De nye briller har specialdesignede højttalere med udvidet bas, høj maksimal lydstyrke og forbedret retningsbestemt lyd. Dette skal give en god opkalds-, musik- og podcastoplevelse selv i støjende omgivelser. Ved videooptagelse understøtter en fem-mikrofon-array optagelse af lyd i 360 grader.

Læs også BMW Motorrad ConnectedRide: Smarte briller fra BMW Fans af HUD (head-up-display) i bilen kan med lanceringen af BMW’s smarte Motorrad ConnectedRide få samme funktion i disse motorcykelbriller, som har indbygget head-up-display.

Del din synsvinkel

Et ultravidvinkel 12 Mp kamera skal levere fantastisk billed- og videokvalitet, og brugerne kan optage 1080p videoer i op til 60 sekunder. Det er nemt at dele øjeblikke med en simpel talekommando, lover Meta.

Kraftfuld teknologi

Brillerne drives af Qualcomm Snapdragon AR1 Gen1 Platform, hvilket skal muliggøre forbedret billedbehandling, video og hurtigere beregninger. Opladningsetuiet kan give op til otte ekstra opladninger, hvilket giver en samlet batterilevetid på 36 timer.

(Foto: Meta og Ray-Ban)

Stil og design

Ray-Ban Meta smarte briller fås i Wayfarer-stilen samt det nye Headliner-design, begge tilgængelige i farverne Matte Black og Shiny Black. Der er også tre nye gennemsigtige stelfarver. Brugerne kan tilpasse deres briller med over 150 forskellige brugerdefinerede stel- og linsekombinationer på Ray-Ban Remix-platformen.

Komfort og kontrol

Brillerne er lette og komfortable og vandafvisende (IPX4), loves der. Interaktive lydeffekter gør styring af brillerne hurtig og pålidelig, lover Meta.

(Foto: Meta og Ray-Ban)

Hands-free livestreaming

Brugerne kan livestreame direkte til Facebook eller Instagram og interagere med kommentarer uden at miste nuet.

(Foto: Meta og Ray-Ban)

Meta AI

Integrationen af Meta AI, en avanceret chatbot baseret på kunstig intelligens, giver brugerne mulighed for at styre brillerne og få information ved blot at sige “Hey Meta.” AI-funktionerne vil til at begynde med dog kun være tilgængelige for amerikanske brugere.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Apple i shitstorm: Undskylder nu for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbage!

Klogere og stærkere - samme kamera

iPad Pro får to OLED-paneler

Ny iPad Air fås i to størrelser

Nothings designkonkurrence er afsluttet

Sov du over dig i morges? Apple indrømmer, at det var deres skyld!

Tag en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMD's egne mobiler

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Scroll to Top