TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Siri kommer snart på dansk

Apple annoncerer nu efter praktikanter, som skal arbejde for det hold, som har ansvaret for at levere stemmestyringsfunktionen Siri til forskellige dele af verden.

forfatter
Publiceret 20/11/2012 - 19:21

Praktikperioden varer seks måneder, oplyser jobannoncen, og praktikanterne skal arbejde i selve Apples hovedkvarter i Cupertino i Californien.

Blandt de primære kvalifikationer er at man skal beherske et af de følgende sprog: arabisk, kinesisk, dansk, hollandsk, finsk, fransk, koreansk, norsk, svensk og derudover skal man også være flydende på engelsk.

Blandt de ovennævnte sprog understøtter Siri i øjeblikket hverken arabisk, norsk, hollandsk, finsk, svensk eller dansk, så når Apple nu søger medarbejdere til Siri-holdet, som behersker disse sprog, tyder noget altså på, at der nu arbejdes med at udbrede Siri-funktionaliteten til flere lande. Heriblandt Danmark.

Hele jobannoncen kan du læse her.

Kilde: 9to5mac.com

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend