TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Siri kommer snart på dansk

Apple annoncerer nu efter praktikanter, som skal arbejde for det hold, som har ansvaret for at levere stemmestyringsfunktionen Siri til forskellige dele af verden.

forfatter
Publiceret 20/11/2012 - 19:21

Praktikperioden varer seks måneder, oplyser jobannoncen, og praktikanterne skal arbejde i selve Apples hovedkvarter i Cupertino i Californien.

Blandt de primære kvalifikationer er at man skal beherske et af de følgende sprog: arabisk, kinesisk, dansk, hollandsk, finsk, fransk, koreansk, norsk, svensk og derudover skal man også være flydende på engelsk.

Blandt de ovennævnte sprog understøtter Siri i øjeblikket hverken arabisk, norsk, hollandsk, finsk, svensk eller dansk, så når Apple nu søger medarbejdere til Siri-holdet, som behersker disse sprog, tyder noget altså på, at der nu arbejdes med at udbrede Siri-funktionaliteten til flere lande. Heriblandt Danmark.

Hele jobannoncen kan du læse her.

Kilde: 9to5mac.com

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Video: Nothing phone (1) afsløret ugevis før lancering Hands-on video viser innovativ ny brugerflade.
Ingen reservedele: Kunder må vente flere måneder Apple sakker bagud med reparationer.
Eksklusivt fra Huawei For nylig skrev vi, at der var en ny generation af smart-produkter fra Huawei på vej. Nu er ventetiden ovre for et af dem – Watch GT3 Pro kan købes nu.
Der kommer ingen Samsung Galaxy S22 FE Ikke flere udgaver af Samsungs folkemobil.
Sådan ser den ud! [OPDATERET] Måske for at undgå læk har Nothing selv "lækket" billede af firmaets kommende smartphone.
5G-mobil til under 2.000 kroner Motorola lancerer endnu en lavprismobil med 5G.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend