Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Siri kommer snart på dansk

Apple annoncerer nu efter praktikanter, som skal arbejde for det hold, som har ansvaret for at levere stemmestyringsfunktionen Siri til forskellige dele af verden.

Skrevet af / 20/11/2012 - 19:21
Siri kommer snart på dansk

Praktikperioden varer seks måneder, oplyser jobannoncen, og praktikanterne skal arbejde i selve Apples hovedkvarter i Cupertino i Californien.

Blandt de primære kvalifikationer er at man skal beherske et af de følgende sprog: arabisk, kinesisk, dansk, hollandsk, finsk, fransk, koreansk, norsk, svensk og derudover skal man også være flydende på engelsk.

Blandt de ovennævnte sprog understøtter Siri i øjeblikket hverken arabisk, norsk, hollandsk, finsk, svensk eller dansk, så når Apple nu søger medarbejdere til Siri-holdet, som behersker disse sprog, tyder noget altså på, at der nu arbejdes med at udbrede Siri-funktionaliteten til flere lande. Heriblandt Danmark.

Hele jobannoncen kan du læse her.

Kilde: 9to5mac.com

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Garmin-ur til den aktive livsstil

Nu frigives iOS 17

Tidlig død for Surface Duo

Huaweis nye stilfulde smartwatch

Kærlighed ved første berøring?

Pixel Watch opgraderet

Lyd & Billede
Scroll to Top