TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Samsung var jaloux på iPhone

Intern rapport fra Samsung, som studerer og sammenligner iPhone med Galaxy S punkt for punkt, blev brugt til at ændre den koreanske smartphone.

forfatter
Publiceret 08/08/2012 - 12:25

I retssagen mod Samsung, som i øjeblikket foregår i San Jose i Californien, har Apple netop fremlagt en 132 sider lang, intern rapport fra Samsung selv som bevis mod det koreanske firma. Der er tale om en detaljeret sammenligning mellem iPhone og Samsungs første Galaxy S smartphone. På de mange sider bliver de to smartphones sammenlignet punkt for punkt, og især har Samsungs analytikere lagt stor vægt på design og brugervenlighed. Og Samsungs egen konklusion er klar: iPhone er langt mere brugervenlig, og der bliver foreslået en lang række ændringer af Samsung Galaxy S, så den bliver mere ligesom iPhone.

Blandt andet bliver det fremhævet, at man på en iPhone kun kan placere et app-ikon én gang på hjemmeskærmen, mens man sagtens kan have det samme app-ikon mange gange på en Galaxy S 1. Samsung kalder selv dette for ”forvirrende” og foreslår, at man fjerner muligheden for flere kopier af app-ikoner.

Et andet sted påpeger rapporten, at man på en iPhone kan anvende telefonens sluk-knap til at afslutte en samtale, mens det på Galaxy S 1 er nødvendigt at trykke ”afslut samtale” på selve touch-skærmen. Også her er anbefalingen: Gør ligesom Apple.

Her kan du læse dokumentet i sin helhed. Det er morsom læsning, hvis du har tid og i øvrigt går op i brugergrænseflader:
44

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend