Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Samsung var jaloux på iPhone

Intern rapport fra Samsung, som studerer og sammenligner iPhone med Galaxy S punkt for punkt, blev brugt til at ændre den koreanske smartphone.

Skrevet af / 08/08/2012 - 12:25
Samsung var jaloux på iPhone

I retssagen mod Samsung, som i øjeblikket foregår i San Jose i Californien, har Apple netop fremlagt en 132 sider lang, intern rapport fra Samsung selv som bevis mod det koreanske firma. Der er tale om en detaljeret sammenligning mellem iPhone og Samsungs første Galaxy S smartphone. På de mange sider bliver de to smartphones sammenlignet punkt for punkt, og især har Samsungs analytikere lagt stor vægt på design og brugervenlighed. Og Samsungs egen konklusion er klar: iPhone er langt mere brugervenlig, og der bliver foreslået en lang række ændringer af Samsung Galaxy S, så den bliver mere ligesom iPhone.

Blandt andet bliver det fremhævet, at man på en iPhone kun kan placere et app-ikon én gang på hjemmeskærmen, mens man sagtens kan have det samme app-ikon mange gange på en Galaxy S 1. Samsung kalder selv dette for ”forvirrende” og foreslår, at man fjerner muligheden for flere kopier af app-ikoner.

Et andet sted påpeger rapporten, at man på en iPhone kan anvende telefonens sluk-knap til at afslutte en samtale, mens det på Galaxy S 1 er nødvendigt at trykke ”afslut samtale” på selve touch-skærmen. Også her er anbefalingen: Gør ligesom Apple.

Her kan du læse dokumentet i sin helhed. Det er morsom læsning, hvis du har tid og i øvrigt går op i brugergrænseflader:
44

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top