TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Samsung lukker og slukker for Galaxy Note

Der kommer ikke flere smartphones i den populære Galaxy Note-serie, der må lade livet for at give plads til Samsungs foldbare mobiler.

Rygterne begyndte allerede at sprede sig som ringe i vandet sidste år – kort tid efter at Samsung havde lanceret de hidtil seneste modeller i den populære Note-serie, nemlig Galaxy Note 20 og Galaxy Note 20 Ultra. Der kom da heller ingen ny Galaxy Note-model her i 2021.

Og nu skulle den altså være god nok. Samsung nedlægger Galaxy Note-serien. Der kommer ikke flere Galaxy Note-mobiler på markedet, og de eksisterende modeller vil også forsvinde fra butikshylderne. Det skriver det sydkoreanske erhvervsmedie ET News.

Foldbare mobiler er fremtiden … eller? Samsung Galaxy Z Fold 3 er den bedste foldbare mobil fra sydkoreanerne til dato. Men er du sikker på, at en foldbar mobil er noget for dig?
Samsung Galaxy Z Fold 3

Samsung ønsker i stedet at prioritere de foldbare mobiler i Galaxy Z-serien samt naturligvis den absolutte flagskibsserie, Galaxy S, og som brugere af den nyeste foldbare Galaxy Z Fold 3 allerede ved, så understøtter denne model S-Pen og har overtaget nogle af de vigtigste relaterede funktioner fra Note-serien. Det samme gælder i begrænset omfang for Samsung Galaxy S21 Ultra.

Dette kommer i endnu højere grad til at gælde for den nye Galaxy S22-serie, som er lige på trapperne med en forventet lancering til februar næste år.

ET News skriver i hvert fald, at Samsung vil markedsføre specielt den kommende Galaxy S22 Ultra som en Note-efterfølger, der også skal overtage flere af de specifikke Note-funktioner, herunder integreret S-Pen og et mere Note-agtigt design.

Skriv en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Lyd & Billede