Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Samsung lancerer Galaxy Watch 6 og Watch 6 Classic

Den nye Galaxy Watch 6-serie skal bl.a. give dig mere personlig sundhedsvejledning.

Skrevet af / 26/07/2023 - 13:01
Samsung lancerer Galaxy Watch 6 og Watch 6 Classic

To nye foldbare mobiler var ikke det eneste, Samsung havde på programmet i dag. Den koreanske elektronikgigant har også lanceret to nye smarte ure, Galaxy Watch 6 og Galaxy Watch 6 Classic, der ifølge pressemeddelelsen skal “hjælpe brugerne med at opbygge sundere vaner hver dag og om natten.”

Først og fremmest handler det om søvn. Allerede Galaxy Watch 5-serien tilbød søvnregistrering – herunder snorkeregistrering samt måling af iltniveauer i blodet – og med de to Galaxy Watch 6-modeller introduceres en ny, dybdegående analyse af såkaldte Sleep Score Factors – dvs. søvntid, søvncyklus, vågentid samt fysisk og mental restitution – for at hjælpe brugerne med at forstå kvaliteten af den søvn, de får hver nat.

Samsung Galaxy Watch 6Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Samsung Galaxy Watch 6 (til venstre) fås med sportslige urremme, mens Samsung Galaxy Watch 6 Classic (til højre) fås med læderremme. Uanset model er urremmene lige til at klikke af og på, så uret kan tilpasses den aktuelle situation og påklædning. (Foto: Peter Gotschalk)

En ny Sleep Coaching-funktion skal dernæst kunne hjælpe brugerne til at omsætte den forbedrede indsigt til handling med instruktioner, tips og påmindelser baseret på den enkeltes konkrete søvnmønstre.

På sundhedsfronten giver en ny såkaldt Personalized Heart Rate Zone-funktion brugeren mulighed for at analysere sine egne, individuelle fysiske evner. Herefter defineres fem optimale intensitetsniveauer for løb – fra fedtforbrænding til højintensitetstræning – så Galaxy Watch 6-brugeren får så meget ud af sin træning som muligt.

Både Samsung Galaxy Watch 6 og Galaxy Watch 6 Classic er født med 20 procent større safirglas-skærm end deres respektive forgængere, hvilket giver plads til mere tekst på skærmen og et større tastatur.

Det driver urværket

Alle modeller kommer med Samsungs egen Exynos W930 Dual-Core processor samt 2 gigabyte RAM og 16 gigabyte indbygget lager.

Her blot et lille udpluk af de mange forskellige urremme, der fås til Samsung Galaxy Watch 6 og Watch 6 Classic. (Foto: Peter Gotschalk)

Urene er baseret på Googles Wear OS samt Samsungs egen One UI Watch-brugerflade i version 5. De kommer begge desuden med eller uden 4G samt med Bluetooth 5.3, NFC, wi-fi og indbygget GPS samt IP68-certificering.

Samsung Galaxy Watch 6

Uret kommer i to størrelser, 40 mm og 44 mm, der har en skærmstørrelse på hhv. 1,3″ og 1,5″. Den lille AMOLED-skærm har en opløsning på 432 x 432 pixel, mens det store ur kan prale af en opløsning på 480 x 480 pixel.

Den lille model har et batteri på 300 mAh, mens modellen på 44 mm kommer med 425 mAh.

Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Det nye Samsung Galaxy Watch 6 Classic tilbyder den største urskive på et smart-ur fra Samsung, nemlig 47 mm. (Foto: Peter Gotschalk)

Uret fås fra d. 11. august i 44 mm i Graphite og Silver og i 40 mm i Graphite og Gold. Vejledende startpris er 2.399 kroner for 40 mm-modellen kun med Bluetooth. For 44 mm-modellen kun med Bluetooth er prisen 2.599 kroner.m

Samsung Galaxy Watch 6 Classic

Det lidt større Galaxy Watch 6 Classic kommer i rustfrit stål i farverne Black og Silver og med klassiske læder-urremme. Urskiven er omkranset af en smal roterende ramme.

Uret er ligeledes tilgængeligt fra d. 11. august i størrelserne 43 mm og 47 mm til hhv. 3.099 kroner og 3.349 kroner som vejledende startpris for modellerne uden 4G og dermed kun med Bluetooth.

Lyd & Billede præciserer, at rejseomkostningerne til denne reportage blev betalt af producenten.

Læs også:

Samsung Galaxy Z Flip 5 og Samsung Galaxy Z Fold 5 lanceret

Samsung forbedrer sine foldbare smartphones over hele linjen.

Læs mere

Samsung Galaxy Tab S9-serie lanceret med tre nye tablets

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra, Tab S9+ og Tab S9 kommer med hhv. 14,6", 12,4" og 11" skærm.

Læs mere
Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

1 kommentar til “Samsung lancerer Galaxy Watch 6 og Watch 6 Classic”

  1. Jeg har fået et
    Samsung Galaxy Watch 6 Classic. Målingerne passer ikke. Kun pulsnnsøvnregristeringer er helt hen i vejret. Håber på opdatering, eller jeg går tilbage til 4

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Næste Sony-mobil kan mangle vigtig kamerafunktion

OnePlus klar til en kold sommer med varme produkter

Lækage om Google Pixel 9

Slut med eneret på Apple Pay

Flyt fotos fra Google til iCloud

Apple Vision Pro-salget i USA er stort set "dødt"

Endelig Speedometer i Google Maps

Samsung slår nye og bedre folder med AI

Nye smart-ure fra Samsung fokuserer på sundhed og udendørsliv

Galaxy Ring kommer ikke til Danmark lige nu

Budgetmobil og billigt smart-ur fra CMF by Nothing

Google siger farvel til Samsung-chips

Scroll to Top