TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Samsung klar med flagskibs-tablet

Den 15. august bliver Samsung Galaxy Note 10.1 præsenteret, og allerede en uge senere kan du finde den på butikshylderne.

forfatter
Publiceret 07/08/2012 - 00:21

Der er ikke mange dage til, at du kan købe det, som Samsung selv betegner som deres ”seneste lysende stjerne”, Samsung Galaxy Note 10.1.
Samsung skriver i en pressemeddelelse, at tablet-computeren er klar i butikkerne i uge 34 – det vil sige fra omkring den 20. august – til en vejledende udsalgspris på 5.000 kroner.

En uge forinden holder Samsung et event, hvor Galaxy Note 10.1 bliver præsenteret. En tablet der første gang blev vist frem for pressen til Mobile World Congress i februar.

Galaxy-tablet’en har en 10 tommer stor skærm med en opløsning på 1280 x 800 pixels. Den har Samsungs egen brugerflade, Touchwiz, og kører på Android-versionen 4.0 (Ice Cream Sandwich).

Det kan den
Den kombinerer mobiltelefoni med tablet-platformen via telefonfunktionen. Ellers er det især funktionen ’split-screen’, der er bemærkelsesværdig. Med den kan du gøre flere ting på samme tid. For eksempel kan du foretage videoopkald på den ene side af skærmen, mens du laver en indkøbsliste til aftensmaden på den anden. Du kan selv bestemme, hvor stort ’pop-up-vinduet’ skal være, og hvor det skal placeres på skærmen.

Samtidig kommer Galaxy Note 10.1 med den interaktive S Pen, som vi allerede kender fra hybridenheden Galaxy Note, der er en mellemting mellem en smartphone og en tablet.

Pennen fungerer som en digital kuglepen, som blandt andet kan bruges til billedbehandling med touch-versionen af Adobe Photoshop, der er optimeret til brug med pennen. S Pen kan også bruges til at tage noter til møder eller forelæsninger, hvor den forvandler håndskrift til tekst på skærmen.

Specifikationer
10.1 tommer LCD-skærm (1280×800)
Quad Core-processor
1.4 GHz med 2 GB RAM-hukommelse
Bluetooth version 4.0
16 GB intern hukommelse – med plads til eksternt SD-kort (op til 64 GB)
7.000 mAh batteri

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Louise Kielstrup


Nyeste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
På jagt efter ny mobil? Her er de 10 bedste smartphones! Her finder du de ti bedste mobiler, der kan købes for penge.
iPhone 14 forsinkes af kinesiske corona-restriktioner Mindst én iPhone 14-model tre uger forsinket på grund af kinesisk COVID-19-nedlukning.
Nyt og smart fra Huawei Innovative smart-produkter til en sund livsstil.
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend