Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Samsung klar med flagskibs-tablet

Den 15. august bliver Samsung Galaxy Note 10.1 præsenteret, og allerede en uge senere kan du finde den på butikshylderne.

Skrevet af / 07/08/2012 - 00:21
Samsung klar med flagskibs-tablet

Der er ikke mange dage til, at du kan købe det, som Samsung selv betegner som deres ”seneste lysende stjerne”, Samsung Galaxy Note 10.1.
Samsung skriver i en pressemeddelelse, at tablet-computeren er klar i butikkerne i uge 34 – det vil sige fra omkring den 20. august – til en vejledende udsalgspris på 5.000 kroner.

En uge forinden holder Samsung et event, hvor Galaxy Note 10.1 bliver præsenteret. En tablet der første gang blev vist frem for pressen til Mobile World Congress i februar.

Galaxy-tablet’en har en 10 tommer stor skærm med en opløsning på 1280 x 800 pixels. Den har Samsungs egen brugerflade, Touchwiz, og kører på Android-versionen 4.0 (Ice Cream Sandwich).

Det kan den
Den kombinerer mobiltelefoni med tablet-platformen via telefonfunktionen. Ellers er det især funktionen ’split-screen’, der er bemærkelsesværdig. Med den kan du gøre flere ting på samme tid. For eksempel kan du foretage videoopkald på den ene side af skærmen, mens du laver en indkøbsliste til aftensmaden på den anden. Du kan selv bestemme, hvor stort ’pop-up-vinduet’ skal være, og hvor det skal placeres på skærmen.

Samtidig kommer Galaxy Note 10.1 med den interaktive S Pen, som vi allerede kender fra hybridenheden Galaxy Note, der er en mellemting mellem en smartphone og en tablet.

Pennen fungerer som en digital kuglepen, som blandt andet kan bruges til billedbehandling med touch-versionen af Adobe Photoshop, der er optimeret til brug med pennen. S Pen kan også bruges til at tage noter til møder eller forelæsninger, hvor den forvandler håndskrift til tekst på skærmen.

Specifikationer
10.1 tommer LCD-skærm (1280×800)
Quad Core-processor
1.4 GHz med 2 GB RAM-hukommelse
Bluetooth version 4.0
16 GB intern hukommelse – med plads til eksternt SD-kort (op til 64 GB)
7.000 mAh batteri

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top