Android

Samsungs kommende flagskibsmodel vil blive lanceret i Barcelona på Mobile World Congress, der løber af stablen i næste måned.
forfatter

Russiske Eldar Murtazin er lidt af en spåmand, når det drejer sig om at forudse, hvornår og hvor nye smartphones kommer på markedet. Sidste år ramte han plet, da han forudse, at Samsung ville lancere Galaxy S4 den 14. marts på et stort anlagt pressemøde i New York, og nu hævder Murtazin så på sin Twitter-profil, at efterfølgeren, Galaxy S5, lanceres dem 23. februar i Barcelona. Klokken 18:00 for at være helt præcis.

Læs også: Samsung Galaxy S5 får iris-scanner

Telefonen kommer angiveligt til at koste det samme som forgængeren og vil ramme butikkerne i slutningen af april. Galaxy S5 får præcis de specifikationer, som rygtemøllen har malet om de seneste par måneder (5,25” Super AMOLED skærm, 2560 x 1440 pixel opløsning, Snapdragon 805-processor, Android 4.4 KitKat), og derudover skulle Samsung have opdateret firmaets såkaldte TouchWiz-brugerflade, der nu minder mere om Windows Phone 8 med dynamiske felter – noget vi fik at se første gang, da vi så Samsungs Galaxy NotePRO-tablet på CES i Las Vegas.

Eksempel på Samsungs nye TouchWiz-brugerflade.
Eksempel på Samsungs nye TouchWiz-brugerflade.

Lyd & Billede er naturligvis til stede på Mobile World Congress, så hvis rygtet fra Eldar Murtazin skulle vise sig at holde stik, vil vi rapportere live fra præsentationen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.