TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Samsung Galaxy S4 har batteri-problemer

Det er heldigt, at man kan udskifte batteriet i Samsung Galaxy S4, for mange brugere oplever, at deres batteri ikke længere vil lade.

forfatter
Publiceret 23/10/2013 - 16:05

Det er en kendt sag, at batterierne i dine gadgets taber pusten med tiden, men da det kun er seks måneder siden, at Samsung lancerede topmodellen Galaxy S4, må det siges at være lidt for tidligt, at mange brugere nu oplever, at batteriet i deres telefon opgiver ånden.

Tyske mobiflip.de kan citere en kilde, der arbejder for en af de store, tyske mobiloperatører, og vedkommende kan berette, at cirka 30% af alle Samsung Galaxy S4-købere har klaget over batteri-problemer, hvilket i følge kilden er usædvanligt mange.

De fleste brugere oplever, at batteriet ikke længere vil lade, mens nogle få sågar har oplevet, at batteriet hæver og bliver større!

Sådan skal batteriet se ud, hvis det ikke er hævet...
Sådan skal batteriet se ud, hvis det ikke er hævet…

En simpel Google-søgning på “Samsung Galaxy S4 batteri problemer” giver resultater som dette fra Androidcentral.com, og Samsung har også over for få medier bekræftet, at problemet eksisterer. Til TrustedReviews siger Samsung således: “Vi er klar over problemet, som har berørt et begrænset antal kunder.”

Har du oplevet lignende problemer med din Samsung Galaxy S4 skal du derfor gå til din forhandler eller det nærmeste Samsung Electronics servicecenter, hvor du angiveligt skal kunne modtage et gratis erstatningsbatteri.

OPDATERET 23/10 KL. 16:05:

Efter at flere læsere, der havde læst denne nyhed og oplevet samme problem med deres Samsung Galaxy S4, som vi skildrer her, havde henvendt sig til Samsung eller deres forhandler i Danmark blot for at få at vide, at de ikke kunne få udskiftet deres batteri, henvendte vi os til Samsungs hovedkontor i Skandinavien for at få en afklaring.

Vi fik følgende, officielle svar (på engelsk):

“We are aware of this issue, which has affected less than 1% of batteries in  the Nordics. We ask all affected customers to please visit their nearest Samsung Electronics service center, where they can receive a replacement battery for free of charge.  We remain committed to providing the best possible user experience for our customers.”

Kort sagt anerkender Samsung, at problemet eksisterer, omend de hævder, at blot 1% af brugerne er berørte, og oplyser, at kunder kan henvende sig til nærmeste Samsung service center for at få byttet batteriet gratis.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Sådan kan du prøve Nothings nye brugerflade Nothing phone (1) kommer først til sommer, men interesserede kan prøve den nye brugerflade til Android allerede nu. Læs hvordan her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend