TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Samsung Galaxy Note II – til salg nu!

Ventetiden er forbi – nu kan Samsung Galaxy Note II købes i butikkerne.

forfatter
Publiceret 02/10/2012 - 11:52

Hybridproduktet Galaxy Note, som er en slags krydsning mellem mobiltelefon og tablet, blev overraskende populær, da den blev lanceret sidste år. Nu er efterfølgeren, Galaxy Note II, klar i butikkerne.

Den nye Note II har en 5,5” stor HD Super AMOLED-skærm i 16:9 format og en opløsning på 1280 x 720 pixels. Under panseret sidder en 1,6 GHz quad-core processor, 2 GB RAM og et batter på hele 3100 mAh. Telefonen vejer 180 gram og er 9,4 mm tynd. Note II kommer med den nyeste Android version 4.1 (Jelly Bean), og den, som nu er lanceret, har 3G (HSPA+) og Wi-Fi. En version med 4G/LTE kan komme før jul.

Galaxy Note II kommer med den såkaldte S-Pen, som nu har flere nye funktioner. Inkluderet Air View, som giver brugeren en forhåndsvisning af for eksempel e-mail eller billeder, bare ved at holde pennen over objektet. Desuden er Note udstyret med to kameraer – et kamera foran på 1,9 MP og et kamera på 8 MP med LED-blitz – samt NFC. Lagringspladsen er 16 GB, men kan udvides med yderligere 32 GB med et microSD hukommelseskort.

Anbefalet udsalgspris er 5.000 kroner. Modellen med 4G/LTE, som lanceres senere, vil være lidt dyrere.

Samsung.dk

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
4 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend