Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Samsung Galaxy Note II – til salg nu!

Ventetiden er forbi – nu kan Samsung Galaxy Note II købes i butikkerne.

Skrevet af / 02/10/2012 - 11:52
Samsung Galaxy Note II – til salg nu!

Hybridproduktet Galaxy Note, som er en slags krydsning mellem mobiltelefon og tablet, blev overraskende populær, da den blev lanceret sidste år. Nu er efterfølgeren, Galaxy Note II, klar i butikkerne.

Den nye Note II har en 5,5” stor HD Super AMOLED-skærm i 16:9 format og en opløsning på 1280 x 720 pixels. Under panseret sidder en 1,6 GHz quad-core processor, 2 GB RAM og et batter på hele 3100 mAh. Telefonen vejer 180 gram og er 9,4 mm tynd. Note II kommer med den nyeste Android version 4.1 (Jelly Bean), og den, som nu er lanceret, har 3G (HSPA+) og Wi-Fi. En version med 4G/LTE kan komme før jul.

Galaxy Note II kommer med den såkaldte S-Pen, som nu har flere nye funktioner. Inkluderet Air View, som giver brugeren en forhåndsvisning af for eksempel e-mail eller billeder, bare ved at holde pennen over objektet. Desuden er Note udstyret med to kameraer – et kamera foran på 1,9 MP og et kamera på 8 MP med LED-blitz – samt NFC. Lagringspladsen er 16 GB, men kan udvides med yderligere 32 GB med et microSD hukommelseskort.

Anbefalet udsalgspris er 5.000 kroner. Modellen med 4G/LTE, som lanceres senere, vil være lidt dyrere.

Samsung.dk

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

0
Lyd & Billede
Scroll to Top