Search
Generic filters

Samsung Galaxy Fold kan bestilles om 14 dage

Danmark er blandt de første lande i verden, hvor Samsung Galaxy Fold kommer til salg.

Samsung lancerede den foldbare smartphone Galaxy Fold samtidig med Samsung Galaxy S10 i slutningen af februar. På daværende tidspunkt var det endnu uklart, hvornår den nye mobil ville komme på markedet, men det spørgsmål har vi fået svar på nu.

Allerede fra den 26. april kan du nemlig via Samsungs webside eller mobilselskabet Yousee reservere dit eksemplar af Samsung Galaxy Fold, og leveringen af telefonerne begynder så fra den 3. maj, skriver Samsung i en pressemeddelelse.

Danmark er blandt de første markeder i verden, hvor Samsung Galaxy Fold bliver kommercielt tilgængelig.

“Med Galaxy Fold har Samsung skabt en helt ny mobilkategori med verdens første foldbare 7,3’’ Infinity Flex Display, der kan foldes i en kompakt enhed, når den er lukket. Vi er stolte over at være blandt de første markeder, som får adgang til denne nye innovative kategori af smartphones. Galaxy Fold er et helt unikt produkt og et resultat af over ti års ingeniørarbejde, der virkelig manifesterer, hvordan vi hos Samsung ser på innovation. Galaxy Fold bygger på, hvad vores forbrugere sætter pris på og forventer af vores produkter, og det vil være interessant at se, hvordan forbrugerne vælger at udnytte telefonens nye muligheder,” siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Samsung Danmark.

Galaxy Fold har Samsung største smartphone-skærm

Samsung Galaxy Fold kan både bruges som en helt normal, kompakt smartphone med en coverskærm på enhedens forside, men kan også foldes ud. På indersiden finder vi så Samsungs største smartphone-skærm nogensinde.

(Foto: Producent)

Hele 7,3″ måler denne hovedskærm, som er af typen Dynamic AMOLED og byder på QXGA+-opløsning (2048 x 1536 pixels), mens cover-skærmen på enhedens forside er af typen S-AMOLED, måler 4,6″ og har HD+-opløsning.
Denne nye type smartphone-skærm kommer selvfølgelig med nye funktioner. Med Multi-Active Window kan brugeren nemlig have tre aktive apps kørende op samme tid. Gennem app-kontinuitet muliggør Galaxy Fold glatte overgange mellem den eksterne skærm og hoveddisplayet.

Den vejledende pris for Samsung Galaxy Fold er 15 900 DKK. Alle enheder kommer med Galaxy Buds, et elegant cover beskyttet af kevlar og et års forsikring gennem Samsung Care+.

annonce

annonce
Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  McIntosh MC1502 og C22 Mk V pirrer sanserne.
  Logitechs nye rat og pedaler er som skabt til semiprofessionelle hjemme-racerkørere!
  Samsungs nyeste smartphone er netop landet i testlaboratoriet, og vi kunne ikke vente med at pakke den ud.
  Rejsevenligt entusiastkamera.
  IONIQ bliver et dedikeret undermærke for elbiler, og den første bliver den kompakte SUV IONIQ 5.
  Det kan godt være, at vi lever i de bedste af alle gadget-tider, men hvorfor stille sig tilfreds med virkeligheden, når fantasiens verden har så meget mere at byde på?
  Men kun hvis du har en Samsung-mobil.
  Moonraker var kodenavnet på Nokias smart-ur, som blev droppet af Microsoft efter opkøbet af den finske mobilproducent.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  OnePlus Nord

  Vejl.pris 3899 kr Forventningsafstemning!

  Huawei P40 Pro+ (kamera)

  Vejl.pris 10000 kr Huawei først med 10x zoom i mobilen

  OnePlus 8 Pro (kamera)

  Vejl.pris 7000 kr Stærk oprykning af OnePlus kamera

  Samsung Galaxy S20 Ultra (kamera)

  Vejl.pris 10500 kr Samsung forsøger at gøre alt for meget og mister fokus
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  SOMMERTILBUD
  6 UGER LB+
  FOR KUN 6 KR
  Fuld adgang til lydogbillede.dk i sommer!
  PRØV i 6 UGER
  close-link