Search
Generic filters

Samsung Galaxy Fold kan bestilles om 14 dage

Danmark er blandt de første lande i verden, hvor Samsung Galaxy Fold kommer til salg.

Samsung lancerede den foldbare smartphone Galaxy Fold samtidig med Samsung Galaxy S10 i slutningen af februar. På daværende tidspunkt var det endnu uklart, hvornår den nye mobil ville komme på markedet, men det spørgsmål har vi fået svar på nu.

Allerede fra den 26. april kan du nemlig via Samsungs webside eller mobilselskabet Yousee reservere dit eksemplar af Samsung Galaxy Fold, og leveringen af telefonerne begynder så fra den 3. maj, skriver Samsung i en pressemeddelelse.

Danmark er blandt de første markeder i verden, hvor Samsung Galaxy Fold bliver kommercielt tilgængelig.

“Med Galaxy Fold har Samsung skabt en helt ny mobilkategori med verdens første foldbare 7,3’’ Infinity Flex Display, der kan foldes i en kompakt enhed, når den er lukket. Vi er stolte over at være blandt de første markeder, som får adgang til denne nye innovative kategori af smartphones. Galaxy Fold er et helt unikt produkt og et resultat af over ti års ingeniørarbejde, der virkelig manifesterer, hvordan vi hos Samsung ser på innovation. Galaxy Fold bygger på, hvad vores forbrugere sætter pris på og forventer af vores produkter, og det vil være interessant at se, hvordan forbrugerne vælger at udnytte telefonens nye muligheder,” siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Samsung Danmark.

Galaxy Fold har Samsung største smartphone-skærm

Samsung Galaxy Fold kan både bruges som en helt normal, kompakt smartphone med en coverskærm på enhedens forside, men kan også foldes ud. På indersiden finder vi så Samsungs største smartphone-skærm nogensinde.

(Foto: Producent)

Hele 7,3″ måler denne hovedskærm, som er af typen Dynamic AMOLED og byder på QXGA+-opløsning (2048 x 1536 pixels), mens cover-skærmen på enhedens forside er af typen S-AMOLED, måler 4,6″ og har HD+-opløsning.
Denne nye type smartphone-skærm kommer selvfølgelig med nye funktioner. Med Multi-Active Window kan brugeren nemlig have tre aktive apps kørende op samme tid. Gennem app-kontinuitet muliggør Galaxy Fold glatte overgange mellem den eksterne skærm og hoveddisplayet.

Den vejledende pris for Samsung Galaxy Fold er 15 900 DKK. Alle enheder kommer med Galaxy Buds, et elegant cover beskyttet af kevlar og et års forsikring gennem Samsung Care+.

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Prøv Lyd & Billede i 30 dage for 3 kr

Få fuld adgang til alle artikler på lydogbillede.dk
Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ugentlige nyhedsbreve.
Se flere muligheder her
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Udviklingsredaktør og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Efter at Bose måtte trække de første Sleepbuds tilbage på grund af problemer med batterierne, er der nye hørepropper på vej.
  Halo styrer dit B&O-anlæg med Bluetooth eller Wi-Fi.
  Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.
  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.
  Lyden i KEF LS50 Meta og LS50 Wireless II skal være væsentlig forbedret med ny teknologi.
  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”
  Men Volkswagen holder fortsat tæt om mulighederne for at opgradere lydanlægget!

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Asus ZenFone 7 Pro

  Vejl.pris 6599 kr Bedste ZenFone til dato

  Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G

  Vejl.pris 10200 kr Galaxy Note 20 overrasker på flere måder

  Motorola Moto g 5G plus

  Vejl.pris 2699 kr Den billigste 5G-mobil på markedet

  OnePlus Nord

  Vejl.pris 3899 kr Forventningsafstemning!
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.