TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Sådan bliver OnePlus 10 Pro

Første billeder og næsten alle specifikationer er blevet lækket. Mobilen bliver lanceret på det europæiske marked i april til næste år.

forfatter
Publiceret 25/11/2021 - 10:03

Kinesiske OnePlus er gået fra at være et mobilmærke for de største nørder til at være på alles læber, mens firmaets markedsandele i Danmark bare bliver større og større.

Ikke mindst takket være topmodellen OnePlus 9 Pro, som kom på markedet tidligere på året.

Læs også Mest topmobil for pengene! OnePlus 9 Pro har meget at leve op til. Den nye topmobil rammer ikke helt plet, men kameraet er det bedste hidtil.
OnePlus 9 Pro

For ikke så længe siden bekræftede OnePlus, at firmaets kommende mobiler fra 2022 ville komme til at dele Android-platform med telefonerne fra mobilgiganten Oppo, der ikke er så kendte på vores breddegrader, men har kæmpe markedsandele i store dele af verden, ikke mindst på det kinesiske hjemmemarked.

OnePlus 10 Pro
OnePlus 10 Pro får et firkantet kameramodul udviklet i samarbejde med Hasselblad. (Foto: @OnLeaks)

Blandt de første mobiler med den nye fusionerede ColorOS og OxygenOS-brugerflade bliver OnePlus 10 Pro, der allerede nu – flere måneder før den forventede lancering – er blevet afsløret i et kæmpe læk.

Det er den kendte Twitter-bruger @OnLeaks, som i samarbejde med 91mobiles har løftet sløret for næsten alle mobilens specifikationer samt de første officielle illustrationer (se billeder her i artiklen) og en sandsynlig lanceringdato.

Således forventes det, at OnePlus 10 Pro bliver lanceret på det kinesiske marked allerede i januar eller februar, mens en international lancering må vente til april.

Specifikationerne kommer til at se sådan ud:

  • 6,7″ QHD+ skærm med 120 Hz opdateringsfrekvens
  • Snapdragon 8 Gen1
  • 8 GB / 12 GB LPDDR5 RAM
  • 128 GB / 256 GB UFS 3.1 lager
  • IP68
  • 48 MP + 50 MP + 8 MP tripple primært kamera
  • 32 MP frontkamera
  • 5000 mAh batteri med 125 W hurtigopladning

Desuden kommer mobilen med 5G, Gorilla Glass og fingeraftrykslæser.

ONEPLUS10PROCOMPLETE02_1636975895 ONEPLUS10PROCOMPLETE012_1636975932
<
>
(Foto: @OnLeaks)

Ved første øjekast er specifikationerne undervældende al den stund, at de er næsten identiske med forgængerens konfiguration. Kun det større batteri og 125 W hurtigopladning er virkelige nyheder, men da mobilen som nævnt også kommer med en helt nyudviklet brugerflade, kan der alligvel blive tale om en anden brugeroplevelse, end vi er vant til

Hvad tænker du? Ligner OnePlus 10 Pro en mobil, du bare må have fingrene i? Skriv dine kommentarer i kommentarfeltet under artiklen.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

rigtig godt blad,

OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend