Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Rygterne om Google Pixel Fold virker sande

Der har været rygter om, at Google har en foldbar telefon i støbeskeen, og nu er der dukket en video op af, hvad der ser ud til at være en Pixel Fold.

Skrevet af / 27/04/2023 - 16:52
Rygterne om Google Pixel Fold virker sande

Foldbare mobiler som Samsung Galaxy Z Fold og Motorola Razr er en trend. Det siges endda, at forsigtige Apple overvejer at fremstille en foldbar iPhone. Mere konkret har det været, at Google har talt om en foldbar Pixel-mobil siden 2019. Der var endda rygter i 2021 om specifikke modeller. Senest har der floreret rygter om, at Google ville vise telefonen på Google I/O-konferencen i maj.

Læs også Samsungs dyre foldbare er til de få Samsung Galaxy Z Fold 4 følger i forgængerens fodspor og er mest for dig, der har arvet en rig onkel og desuden har brug for unik mobil produktivitet.

Nu er rygterne pludselig blevet meget mere konkrete, da Android-udvikleren Kuba Wojciechowski har lagt en video på sin Twitter-konto af en foldbar telefon. Og den ligner ikke en eksisterende foldbar model, så det er meget sandsynligt, at det er en Pixel Fold, der vises i videoen.

Allerede i december viste Twitter-kontoen @OnLeaks et billede af, hvordan telefonen kunne se ud, baseret på de lækkede oplysninger (hovedbillede ovenfor). Mange af detaljerne i videoen ser ud til at stemme overens med illustrationen. Du kan se kameraudbulingen på bagsiden og et kamerahul på forsiden.

Læs også Kongen af klapmobiler er tilbage Motorola Razr 2022 beviser, at tredje gang er lykkens gang. Endelig lever Motorolas klapmobil op til sin ikoniske forgænger.

Men frem for alt kan du se den bizart brede ramme omkring skærmen, noget vi troede ville være fortid, efter at producenterne i stedet begyndte at lave et hul i skærmen til selfiekameraet. Der spekuleres i, om den brede ramme kan have noget at gøre med, at CNBC tidligere har rapporteret, at telefonen skal have “det mest holdbare hængsel på nogen foldbar telefon”. De siger også, at de har oplysninger om, at den kommer til at koste op mod 1.700 dollars.

Kilde: Ars Technica

Jonas Ekelund
(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Apples Min fotostream nedlægges

Mobil med basale funktioner er målrettet skærmtrætte unge

Airtags til Android

Indbygget dashcam i Pixel?

Nye hjælpemidler til jagt fra Garmin

Bedre hjerteovervågning med Galaxy Watch

Scroll to Top